Connect with us

Oracle Fusion Middleware: Oracle köztesszoftverek új néven

Dotkom

Oracle Fusion Middleware: Oracle köztesszoftverek új néven

Az Oracle Fusion Middleware megkönnyíti a vállalati szolgáltatások és az üzleti alkalmazások továbbfejlesztését.

Az összetett belső vállalati rendszerek integrálását és felügyeletét elkötelezetten támogató Oracle bemutatta az Oracle Fusion Middleware elnevezésű köztesszoftvert, valamint ismertette a felvásárolt PeopleSoft és J.D. Edwards cégek alkalmazásai és az új köztesszoftver közötti teljes kompatibilitás megteremtésének menetrendjét.

Az Oracle Fusion Middleware az Oracle meglévő világszínvonalú köztesszoftvereinek új, összefoglaló márkaneve, amely a különböző üzleti alkalmazások integrálásához szükséges összes eszközt tartalmazza. A termékcsomag a központi adatkezelési (Data Hub) szolgáltatások és az Oracle Collaboration Suite együttműködést elősegítő alkalmazáscsomagja mellett tartalmazza az Oracle Application Server 10g alkalmazásait is (alkalmazásfejlesztő eszközök és J2EE-alkalmazáskiszolgáló, webszolgáltatásokat támogató infrastruktúra, az Enterprise Service Bus integrált szolgáltatásai, üzletifolyamat-kezelő és üzletitevékenység-figyelő technológiák, üzleti adatelemzési eszközök, biztonsági és identitáskezelési szolgáltatások, vállalatiportál- és mobilszolgáltatások). A felhasználók e komponensek révén könnyen integrálhatják heterogén üzleti alkalmazásaikat és automatizálhatják üzleti folyamataikat,

Az Oracle Fusion köztesszoftver átfogó, nyílt, és szabványokon alapuló megoldást kínál a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) telepítésére, amellyel az Oracle a vállalati alkalmazások integrációját szeretné még egyszerűbbé tenni. Az Oracle köztesszoftvere az Oracle E-Business Suite alkalmazáscsomag mellett számos más vállalati alkalmazást is támogat, és emellett több ezer olyan független szoftverszállító munkáját is segíti, amelyek a köztesszoftvert saját alkalmazásaik fejlesztési platformjaként használják.

A folyamat következő lépcsőfokaként az Oracle azt tervezi, hogy 2005 második, illetve harmadik negyedévében lefolytatja a PeopleSoft és a J.D. Edwards alkalmazások és az Oracle Fusion teljes kompatibilitásának tanúsítási eljárását. Ezzel a vállalat a PeopleSoft- és J.D. Edwards-rendszerek felhasználóit segíti abban, hogy minél előbb áttérhessenek az információs korszak követelményeinek megfelelő alkalmazásokra.

Az Oracle számára fontosak az egykori PeopleSoft és J.D. Edwards ügyfelek, ezért továbbra is támogatja az IBM, a BEA és egyéb fejlesztők platformjain futó PeopleSoft Enterprise és J.D. Edwards EnterpriseOne termékcsaládokat.

Egységes rendszerben
Az Oracle Java alkalmazás-kiszolgálóval tanúsítottan használható PeopleSoft- és J.D. Edwards-alkalmazások az Oracle Portálhoz is illeszkednek majd, így a felhasználók ugyanarról a vállalati felületről érhetik el az Oracle E-Business Suite alkalmazáscsomagot, valamint a PeopleSoft és a J.D. Edwards vállalati alkalmazásait. A PeopleSoft és a J.D. Edwards alkalmazásai, illetve az Oracle Identity Management modul hamarosan befejeződő integrációjával a biztonságfelügyelet költségei is csökkennek.

Az Oracle Fusion köztesszoftver részét képező Oracle BPEL folyamatkezelővel a felhasználók a különböző heterogén alkalmazások között alkalmazásintegrációs programinterfészek (API-k), valamint a PeopleSoft, a J.D. Edwards és az Oracle E-Business Suite webszolgáltatásra alkalmas integrációs pontjai segítségével üzleti folyamatokat építhetnek és vezethetnek be. A lehető legnagyobb fokú együttműködés érdekében az Oracle minden termékcsaládhoz integrációspont-könyvtárakat bocsát rendelkezésre, és ezeket az integrációs pontokat integrációs katalógusokban teszi közzé.

2004-ben mind az Oracle, mind pedig a PeopleSoft elindította bérüzemeltetésben működtetett szolgáltatáskatalógusát. Ezek a katalógusok olyan egységes dokumentációs forrásként működnek, amelyekben az összes webszolgáltatásra alkalmas integrációs pont megtalálható. 2005-ben a helyi katalógusok lehetővé teszik majd, hogy a felhasználók alkalmazásszolgáltatásaikat az Oracle BPEL folyamatkezelővel összekötve összehangolhassák a különböző termékcsaládokon futó üzleti folyamataikat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő