Connect with us

technokrata

Montana a Tesco-ban

Dotkom

Montana a Tesco-ban

A Montana Rt. eddig több mint ötven hálózatot épített meg a Tesco megrendelésére.

„A Montana Quality mérnökök magas színvonalú, megbízható munkáját mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy kilenc éve, mióta a Tesco-Global Áruházak Rt. az első áruházát megnyitotta, cégünk a Montana mérnökök szaktudására és munkájára épít.”

A Tesco nyilatkozatát kilenc éves sikeres együttműködés alapozta meg. A Montana Rt. 1996-tól tervezi, kivitelezi és üzemelteti a Tesco-Global Áruházak Rt. áruházainak és benzinkútjainak kommunikációs hálózatát. A Montana Rt. eddig több mint ötven hálózatot épített meg a Tesco megrendelésére. A kiépített végpontok száma meghaladja a húszezret.

A Montana Quality mérnökök minden alkalommal felmérik a felmerülő igényeket, megismerik az adott helyszínt, és gyors elemzés után a Tesco standard-et figyelembe véve optimális és beruházás-hatékony megoldást javasolnak. A megvalósítás mindenkor a Tesco igényei szerint történik.

A Tesco a rendszerépítés mellett az üzemeltetést is a Montana Rt.-re bízta. Az átadott hálózatok karbantartását a Montana Quality Support végzi. A szolgáltatás keretében a Montana Rt. folyamatos, 7×24 órás emelt szintű rendelkezésre állást is biztosít.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek