Connect with us

technokrata

3Com University: IP telefónia

Dotkom

3Com University: IP telefónia

3Com: újra végfelhasználói oktatás.

A 3Com végfelhasználókhoz szóló oktatási programja újabb állomáshoz érkezett. A hazai 3Com University következő előadására május 10-én kerül sor, ahol az érdeklődők az IP telefónia gyakorlati alkalmazásának előnyeivel, illetve lehetőségeivel ismerkedhetnek meg, továbbá megtudhatják, milyen áttörő fejlesztési eredményeket tudhat magának a vállalat az adott technológiát illetően. A vállalat honlapján történő regisztrációt követően a vállalat ismét minden érdeklődőt szívesen lát a rendezvényen.

A végfelhasználók számára ingyenes oktatáson a vállalat honlapján történő egyszerű regisztrációt követően bárki részt vehet, így végre választ kaphat számtalan olyan kérdésre, amelyet más fórumokon nem áll módjában feltenni, illetve gyakorlati tanácsokat kaphat saját hálózatának költséghatékony fejlesztésével kapcsolatban.

A mostani rendezvény témája minden kis-, közép-, és nagyvállalatot egyaránt érintő problémára megoldást kínál, hiszen a költségek csökkentése napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, és a versenyképesség megőrzésében kulcsfontosságú szerepet kap. Ki ne szeretne ilyen körülmények között spórolni a telefonszámlán?

A 3Com alapvető célkitűzése, hogy minden végfelhasználói igényre reagáljon, ezért szívesen veszi, ha az érdeklődők, akik a www.3com.hu weboldalon regisztrálnak a rendezvényre, az erre a célra biztosított felületen pár szóban leírják véleményük arról, milyen, a hálózataikat érintő témák érdekelnék őket a jövőben.

A 3Com az elmúlt 1 év során kiteljesítette termékkínálatát. A felső kategóriás hálózati berendezések és megoldások területén végzett fejlesztések eredményeit sok esetben beépítette kisvállalati- és otthoni megoldásaiba. A prémium-szolgáltatások ezáltal már nem csak a költséges, nagy kapacitású rendszerekben hozzáférhetőek (Baseline Power over Ethernet kapcsoló, a kisvállalati wireless megoldások sokasága, Gigabites Office Connect kapcsolók, stb.). Ezzel a 3Com újabb lépéseket tett a kis- és közép vállalati, illetve az otthoni felhasználók irányába. A nagyvállalati szegmensben pedig áttörő jelentőségű innovációival (például: a 8800-as terabites kapcsoló, a piacon egyedülálló, minden nagyvállalati biztonsági megoldást magában foglaló 7200-as Security Switch, az egyedülálló TippingPoint behatolás-védelmi rendszer, vagy a SIP technológiát alkalmazó IP-telefóniás VCX rendszer) erősíti piaci pozícióját.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp