Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows XP SP3 még a Longhorn előtt?

Dotkom

Windows XP SP3 még a Longhorn előtt?

Az újabb javítócsomag még a Microsoft következő generációs operációs rendszere előtt megérkezhet.

Ismeretes, hogy a múlt héten került megrendezésre a WinHEC (Windows Hardware and Engineering Conference), a Microsoft éves rendszerességgel megtartott konferenciája, ahol az újdonságokról szokott beszámolni a neves szoftverfejlesztő vállalat. Többek között itt árultak el több részletet a notebookok és a Longhorn közötti szorosabb kapcsolatról, és a konferencián került bejelentésre a 64 bites alkalmazások még nagyobb támogatása is.

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója a rendezvényen említette meg, hogy cége még azelőtt megjelentetheti a harmadik javítócsomagot, ami a Windows XP-k biztonságát hivatott növelni, mielőtt piacra lépne a Longhornnal. A többszöri csúszás után most úgy tűnik, hogy ez utóbbi esemény időpontja a 2006-os év decemberére esik, tehát, ha valóra válik, amit Ballmer mondott, akkor durván másfél éve van Redmondnak egy új service pack kiadására. Arról, hogy az SP3 konkrétan miben jelent majd változást, egyelőre nem érkezett információ.

Az SP2 népszerű

Pár napja írtunk arról, hogy a redmondi szoftveróriás az Infosec Europe rendezvényen bejelentette: az operációs rendszer második javítócsomagját immáron több mint 180 milliószor töltötték le az internetezők. A Microsoft platformstratégiájának vezetője úgy nyilatkozott, hogy mára már majdnem minden Windows XP-vel rendelkező számítógépet elláttak a második service packkel, ennek ellenére még mindig gyorsan nő azok száma, akik még csak nemrég jutottak az SP2 birtokába.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés