Connect with us

technokrata

Új vezető a Matáv lakossági divíziója élén

Dotkom

Új vezető a Matáv lakossági divíziója élén

Az Axelero értékesítési vezérigazgató-helyettese irányítja a Matáv lakossági divízióját.

Május 1-jétől Héjjas Gábor, az Axelero értékesítési vezérigazgató-helyettese irányítja a Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletágának Lakossági Szolgáltatások divízióját.

A Vezetékes Szolgáltatások Üzletághoz tartozó Lakossági Szolgáltatások Divízió vezetőjévé nevezte ki május 1-jével Héjjas Gábort a Matáv Ügyvezető Bizottsága. (A Christopher Mattheisen vezérigazgató-helyettes által irányított Vezetékes Szolgáltatások Üzletághoz tartozó három divízió: Hálózati Rendszerek Divízió, Internet-szolgáltatások Divízió (Axelero), Lakossági Szolgáltatások Divízió.)

Héjjas Gábor (36) a Kereskedelmi és Vendéglátóipari főiskolán végzett, majd 1992-ben a Diversey Kft-nél helyezkedett el. 1996-tól 2000-ig a DiverseyLever ügyvezető igazgatója volt az Unilever Magyarország Kft.-n belül. 2001-ben helyezkedett el az Axelero Rt.-nél mint vállalati üzletág igazgató, majd 2004-től értékesítési vezérigazgató-helyettes. 2005. május 1-jétől a Matáv, Vezetékes Szolgáltatások Üzletág, Lakossági Szolgáltatások Divízió vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák