Connect with us

technokrata

RLAN: önszabályozás és etikai kódex

Dotkom

RLAN: önszabályozás és etikai kódex

Az IHM támogatja az önszabályozást az RLAN alapú szolgáltatások terén és üdvözli a vezetéknélküli szolgáltatók etikai kódexének kialakítására tett kezdeményezést.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) és a Vezeték nélküli Internet Szolgáltatók Magyarországi Egyesületének (WISPA) közös, kiemelt célja a hazai Internet-felhasználók számának gyarapítása és a szélessávú Internet-elérések növelése. E célok elérésében kulcsszerepet töltenek be a vezetéknélküli szolgáltatók is.

Ezért az IHM és a WISPA 2003. május 27-én együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében az IHM az egyesületet bevonta valamennyi olyan jogszabály egyeztetésébe, amely a WISPA által képviselt szolgáltatókat érinti.

2005. április 27-én, a Vezeték Nélküli Internet Szolgáltatók Fórumán Sere Péter, az IHM Piacelemzési Főosztályának főosztályvezetője az IHM nevében megköszönte az egyesület törvényelőkészítő munkában nyújtott segítségét Flamich Péter elnökhelyettesnek és jelezte, hogy az IHM továbbra is aktív segítséget nyújt a szervezetnek vállalt feladatai ellátásában.

Az IHM támogatja az egyesület által — a szolgáltatók széles körének bevonásával — előkészített szolgáltatói önszabályozás kialakítását az RLAN alapú szolgáltatások területén, valamint üdvözli a WISPA szándékát a szolgáltatók etikai kódexének kialakítására és egy szolgáltatói adatbázis összeállítására. Az etikai kódex garanciát jelentene az előfizetők számára nyújtott biztonságos szolgáltatási környezetet kialakítására és a vitás helyzetek rövid határidejű rendezésére, míg a szolgáltatói adatbázis hatékony segítséget nyújtana az úgynevezett „szürke” szolgáltatók legalizálásához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő