Connect with us

technokrata

A Ricoh 70 gépet adományozott civil szervezeteknek

Dotkom

A Ricoh 70 gépet adományozott civil szervezeteknek

A Telebörze 2005 elnevezésű, civil szervezeteket támogató rendezvény fő szponzoraként a Ricoh 70 darab faxot és lézernyomtatót adományozott egészségügyi és szociális szervezeteknek.

A Telebörze a Civiliáda 2004-en – a magyarországi civil szervezetek éves találkozóján – a Civitalis Egyesület kezdeményezésére és az Európa Ház szervezésében mutatkozott be először. A kezdeményezés célja a szerény anyagi körülmények között működő civil szervezetek számítástechnikai, irodatechnikai és telekommunikációs eszközökkel való támogatása. A kedvező visszhangot követően 2005-ben, kibővített formában az Európaház ismét meghirdette a Telebörzét.

A Telebörze 2005 fő támogatójaként a Ricoh Hungary Kft. 70 darab használt, de működőképes irodatechnikai eszközt – faxokat, nyomtatókat – ajánlott fel, melyeket a civil szervezetek pályázat útján nyertek el. A felhívásra több mint 500 pályázat érkezett, melyből a szakmai zsűri választotta ki a nyerteseket. A pályázatok elbírálásánál előnyt élveztek az egészségügyben és a szociális ellátásban, valamint a helyi jelleggel működő civil szervezetek. A nyertesek az irodatechnikai eszközöket 2005. március 24-én díjátadáson vehették át a Millenáris Parkban.

A Telebörze 2005 védnöke Göncz Árpádné, a Kézenfogva Alapítvány elnöke volt, szakmai támogatói pedig az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi, valamint az Egészségügyi Minisztérium.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom