Connect with us

A Nokia bővíti a svéd 3GIS WCDMA 3G hálózatát

Dotkom

A Nokia bővíti a svéd 3GIS WCDMA 3G hálózatát

A Nokia WCDMA rádió-berendezést szállít, elvégzi a telepítést, és karbantartást biztosít a kibővített hálózathoz.

A Nokia WCDMA 3G rádióhálózat bővítéséről szóló megállapodást írt alá a 3G Infrastructure Services AB (3GIS) vállalattal, amely ennek eredményeképpen nagyobb hálózati lefedettséget és kapacitást biztosíthat Svédországban. A 3GIS hálózata a világ első osztott 3G hálózata, és a tervek szerint a svéd lakosság 70 százalékát szolgálja majd ki. A Nokia a hálózat kizárólagos szállítója.

„Választásunk során döntőnek bizonyult a Nokia üzleti tevékenységünk, illetve magas színvonalú szolgáltatások biztosítása mellett vállalt elkötelezettsége.” – mondta Jan Edhäll, a 3G Infrastructure Services AB vezérigazgatója. „Biztosak vagyunk benne, hogy a Nokiával továbbra is hatékonyan építhetjük és működtethetjük a hálózatot.”

„Büszkén terjesztjük ki a 3GIS-sel fennálló kapcsolatunkat a világszínvonalú WCDMA berendezések szállítására, és meggyőződésünk, hogy a Nokia-csapat továbbra is kiváló támogatást nyújt a 3GIS számára.” – mondta Bob Bird, a Nokia Networks üzletágának alelnöke.

A Nokia a hálózati berendezések mellett telepítési szolgáltatásokat is biztosít, többek között szolgáltatások telepítését, a telepítési projekt vezetését, valamint üzemeltetési szolgáltatásokat, ideértve a szoftverkarbantartást, az ügyfélszolgálatot, a sürgős segítségnyújtást, a hardver-szolgáltatásokat, illetve az alkatrész-ellátást.

A 3G Infrastructure Services AB a Hi3G Access és a Vodafone Sweden közös vállalata, amely a hálózati infrastruktúra megosztására jött létre a 3G UMTS hálózat svédországi kiépülésének idejére. A 3G Infrastructure Services AB a svéd lakosság 70 százalékát elérő hálózatot épít ki és üzemeltet. A Hi3G Access és a Vodafone Sweden azonos részesedéssel rendelkezik a vállalatban. Mindkét partner rendelkezik a Svédország lakosságának majdnem 100 százalékát elérő 3G szolgáltatások kiépítéséhez szükséges engedéllyel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő