Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia bővíti a svéd 3GIS WCDMA 3G hálózatát

Dotkom

A Nokia bővíti a svéd 3GIS WCDMA 3G hálózatát

A Nokia WCDMA rádió-berendezést szállít, elvégzi a telepítést, és karbantartást biztosít a kibővített hálózathoz.

A Nokia WCDMA 3G rádióhálózat bővítéséről szóló megállapodást írt alá a 3G Infrastructure Services AB (3GIS) vállalattal, amely ennek eredményeképpen nagyobb hálózati lefedettséget és kapacitást biztosíthat Svédországban. A 3GIS hálózata a világ első osztott 3G hálózata, és a tervek szerint a svéd lakosság 70 százalékát szolgálja majd ki. A Nokia a hálózat kizárólagos szállítója.

„Választásunk során döntőnek bizonyult a Nokia üzleti tevékenységünk, illetve magas színvonalú szolgáltatások biztosítása mellett vállalt elkötelezettsége.” – mondta Jan Edhäll, a 3G Infrastructure Services AB vezérigazgatója. „Biztosak vagyunk benne, hogy a Nokiával továbbra is hatékonyan építhetjük és működtethetjük a hálózatot.”

„Büszkén terjesztjük ki a 3GIS-sel fennálló kapcsolatunkat a világszínvonalú WCDMA berendezések szállítására, és meggyőződésünk, hogy a Nokia-csapat továbbra is kiváló támogatást nyújt a 3GIS számára.” – mondta Bob Bird, a Nokia Networks üzletágának alelnöke.

A Nokia a hálózati berendezések mellett telepítési szolgáltatásokat is biztosít, többek között szolgáltatások telepítését, a telepítési projekt vezetését, valamint üzemeltetési szolgáltatásokat, ideértve a szoftverkarbantartást, az ügyfélszolgálatot, a sürgős segítségnyújtást, a hardver-szolgáltatásokat, illetve az alkatrész-ellátást.

A 3G Infrastructure Services AB a Hi3G Access és a Vodafone Sweden közös vállalata, amely a hálózati infrastruktúra megosztására jött létre a 3G UMTS hálózat svédországi kiépülésének idejére. A 3G Infrastructure Services AB a svéd lakosság 70 százalékát elérő hálózatot épít ki és üzemeltet. A Hi3G Access és a Vodafone Sweden azonos részesedéssel rendelkezik a vállalatban. Mindkét partner rendelkezik a Svédország lakosságának majdnem 100 százalékát elérő 3G szolgáltatások kiépítéséhez szükséges engedéllyel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés