Connect with us

technokrata

Ricoh: a globális polgár

Dotkom

Ricoh: a globális polgár

A Ricoh vállalati tevékenységének egyre fokozódó globalizációjával összhangban elkészítette a Ricoh Group Társadalmi felelősségvállalás okiratát (CSR) és a Ricoh Group Viselkedési kódexét.

A Ricoh az elmúlt években elkötelezett környezetvédőként és globális polgárként is növelte részvételét és befolyását a társadalmat aktuálisan érintő kérdések megoldásában. Éppen ezért elengedhetetlenné vált, hogy tevékenységét a puszta társadalmi hozzájárulásból a társadalom iránti elkötelezettséggé bővítse, egy olyan vezetéssel az élén, amely fő feladatának a vállalati szociális felelősségvállalást tekinti.

A vállalati tevékenység globalizálódásának következtében a Ricoh Group tagjai a világ különböző országainak eltérő értékrendekkel rendelkező állampolgárai, ezért vált egyre sürgetőbbé az 1993-ban megalkotott Ricoh Vállalati viselkedési kódexének felülvizsgálata és újraalkotása, illetve a Társadalmi felelősségvállalás okiratának létrehozása. A tagvállalatoknak mindkét okiratot értékrend- és magatartásbeli útmutatóként kell elsajátítaniuk.

A Viselkedési kódex és a CSR-okirat előírásainak (melynek alapelvei: Tisztesség a vállalati tevékenységben, Az emberek tiszteletben tartása, Harmóniában a környezettel, Harmóniában a társadalommal) szigorú betartása segíti a Ricoh Groupot abban, hogy elnyerje a vásárlók és a társadalom eddiginél nagyobb fokú bizalmát.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő