Connect with us

Rekordértéket ért el az F-Secure bevétele 2005 első negyedévében

Dotkom

Rekordértéket ért el az F-Secure bevétele 2005 első negyedévében

Az F-Secure 150%-kal növelte lakossági eladásait.

Az F-Secure Corporation sikerre vitte növekedési stratégiáját. Stabilan nőttek vállalati eladásai, vírusvédelmi megoldásai újabb rangos díjakat nyertek, valamint 150%-kal növelte lakossági eladásait.

2005 első negyedéve alatt az F-Secure vírusvédelmi és behatolásmegelőző alkalmazásainak bevételei 39%-kal, 12,5 millió euróra nőttek. A vállalat teljes bevétele 28%-kal növekedett, és ezzel 13,3 millió eurós rekordszintet ért el. Az F-Secure kamatfizetés és adózás előtti üzleti eredménye (EBIT) 17%-kal nőtt. A vállalat eladásai továbbra is erőteljesen nőnek a vállalati szektorban. A vállalatcsoport törzsalaptőke aránya – amely a 2004. év azonos időszakában mért 6%-os növekedéssel szemben ebben a negyedévben 84% volt – az egyik legerősebb a Helsinki Tőzsdén. A vállalatnak nincsenek adósságai.

„Stratégiánknak megfelelően haladunk előre, azaz megerősítettük pozíciónkat az európai piacon, ahol piacvezetők vagyunk a biztonsági szolgáltatások terén.” – mondta el Risto Siilasmaa, az F-Secure Corporation elnök-vezérigazgatója. „Jó választásnak bizonyult, hogy a vállalat a viszonteladói hálózat és a termékek fejlesztésére helyezte a hangsúlyt. Emellett az első olyan vírusvédelmi vállalat vagyunk, amely megoldást biztosít az új, nehezen észlelhető rootkit fenyegetések ellen, és folyamatosan fejlesztjük termékkínálatunkat. Továbbra is az a célunk, hogy gyorsabban növekedjünk, mint a mezőny többi tagja.” – tette hozzá Risto Siilasmaa.

A szolgáltatói üzletág 102%-kal nőtt. Az F-Secure új működtetői megállapodást jelentett be a német Kabel Deutschland, a belga Telenet és a svéd Bredbandsbolaget cégekkel, és nyilvánosságra hozta a T-Mobile és a Swisscom mobilszolgáltatókkal kötött megállapodásait is. Az internet- és mobilszolgáltatókkal világszerte létrejött összes IT-biztonsági megállapodás több mint felét az F-Secure kötötte.

Az F-Secure Anti-Virus 5.43 a Virus Bulletin 2005. februári számában megkapta a rangos VB 100% díjat. Az F-Secure Anti-Virus számos más vírusvédelmi terméket maga mögé utasított azzal, hogy a teszt során használt összes vírust észlelte. A díjak és a VB 100% minősítés biztosítják az F-Secure termékének megbízhatóságát.

Az F-Secure Internet Security 2005 termék a szakterület terméktesztjein újabb díjakat nyert. 2005 áprilisában a termék több teszt-összehasonlításban győzött, közöttük az egyesült királysági Computeractive, az olasz és spanyol PC Pro, a lengyel PC World Computer, az osztrák CD Info/CD Austria, a szerb PC Magazine és a norvég PC World magazinok tesztjein.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő