Connect with us

Magyar nyelven az Agnitum Outpost Firewall Pro 2.6!

Dotkom

Magyar nyelven az Agnitum Outpost Firewall Pro 2.6!

A Nollex Kft. az Agnitum hazai partnere bejelentette: elkészült a felhasználók körében oly népszerű Outpost Firewall Pro 2.6 verzió magyar nyelvű változata. A mai naptól hivatalosan is kereskedelmi forgalomba kerül a magyar nyelven beszélő tűzfalszoftver. A 30 napos próbaváltozat letölthető a szoftver magyarországi honlapjáról.

Eddig meglehetősen nehéz dolga volt az otthoni felhasználónak, illetve kisvállalkozásnak, ha biztonságban szerette volna tudni számítógépét az internetről érkező támadásokkal szemben, de mint felhasználó, nem mozgott otthonosan az angol nyelvű tűzfalak világában. Tudjuk, hogy egy jó tűzfal is csak akkor nyújt hatékony védelmet, ha megfelelően konfiguráljuk. Mindkét nehézségre jó megoldást kínál a magyar nyelvű Agnitum Outpost Firewall Pro tűzfalszoftver. A program telepítése után automatikusan konfigurálja önmagát, feltérképezi a rendszert és létrehozza a legbiztonságosabb beállításokat. A rendszer finomhangolását pedig könnyedén, egy magyar nyelvű felületen keresztül végezheti el a felhasználó, akinek nem szükséges többé hosszas számítástechnikai előtanulmányokat folytatnia ahhoz, hogy egy biztonságos rendszert alakíthasson ki számítógépén.

„A szoftver fordításánál a csapat különösen ügyelt arra, hogy a beállítások elvégzése, vagy az eldöntendő kérdésekre történő válaszadás a laikusok számára se okozzon túl nagy nehézséget. Igyekeztünk egyértelműen, közérthető nyelven fogalmazni anélkül, hogy szakmailag csorbítottuk volna a jelentéstartalmat. Úgy érzem elértük céljainkat és jó munkát végeztünk.” – nyilatkozta Kecskés Győző, a Nollex Kft. vezetője, a fordítás szakmai koordinátora.

Az Outpost Firewall Pro nem ismeretlen a hazai közönség előtt, szép számú felhasználóval rendelkezik, mégis, a felmérések alapján nagyon sokan várták már a magyar nyelvű változatot.

Az Agnitum akciója a megjelenéstől számított 1 hónapig tart, mely szerint immár magyar nyelven vásárolhatják meg a felhasználók az életre szóló frissítést egy licenc áráért. Ez az egyedi ajánlat méltó bevezetése a magyar nyelvű változat piacra lépésének. Az akcióról további részleteket olvashat a forgalmazó honlapján.

Az Outpost fegyvertára igencsak összetett és sokrétű. A program hatékonyan védekezik az illetéktelen behatolók ellen, megakadályozza a betörési kísérleteket. Külső betolakodók számára láthatatlanok az Outpost-tal védett számítógépek portjai. Melléklet-elkülőnítő modulja segítségével analizálja e-mailjeit és megakadályozza, hogy azokon keresztül programférgek, trójai programok, vagy vírusok kerüljenek a rendszerbe. Naplózza a hálózati tevékenységeket, megakadályozza, hogy gyermekei felnőtt tartalmú oldalakon böngésszenek.

A felsoroltakon kívül számos funkcióval, modullal és teljeskörű, részletes naplóval is rendelkezik a program, mely funkcók együttesen méltán emelik a leghatékonyabb tűzfalprogramok közé. Természetesen a szakmai elismerések sem maradtak el, számos díjat nyert a program és a legtöbb mérvadó szakmai magazin ajánlásával rendelkezik. Az internetes fórumokon igen pozitív beszámolókat olvashat az érdeklődő, valamint az egyik internetes oldalon (www.pcflank.com) található úgynevezett biztonsági rés teszt is az Agnitum Outpost Firewall Pro-t jelölte meg, mint abszolút ajánlott szoftvert.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő