Connect with us

technokrata

Hazai infokommunikációs vállalatok összefogásban

Dotkom

Hazai infokommunikációs vállalatok összefogásban

Újra él a 1749-es segélyvonal! – A Matáv, a Pannon GSM és a T-Mobile ügyfelei most a mátravidéki vízkárok helyreállításához járulhatnak hozzá.

Április 27-én 0:00 órától május 15-én 24:00 óráig a Matáv, a Pannon GSM és a T-Mobile közös 1749-es segélyvonalán hívásonként – mobiltelefon esetében emellett SMS-ben is – 200 forinttal támogathatják a segíteni szándékozók a mátravidéki természetei katasztrófa károsultjait. Az adományokat a Magyar Vöröskereszt gyorssegélyként juttatja el a rászorulókhoz.

A Magyar Vöröskereszttel együttműködve három meghatározó hazai távközlési szolgáltató is hozzájárul a mátravidéki természeti katasztrófa károsultjainak megsegítéséhez. A Matáv, a Pannon GSM és a T-Mobile a 1749-es hívószámú segélyvonalat bocsátja az adakozni szándékozók rendelkezésére. Április 27-én 0:00 óra és május 15-én 24:00 óra között mindhárom társaság előfizetői a 1749-es szám tárcsázásával – mobiltelefon esetén SMS küldésével is – alkalmanként 200 forintot adományozhatnak a károsultak javára. Az összeg teljes egészében a rászorulókhoz kerül.

A 1749-es segélyvonalon legutóbb 2005 januárjában, a délkelet-ázsiai földrengés és szökőár áldozatainak megsegítésére adakozhattak a telefonos cégek ügyfelei, akik egy hónap alatt több mint 100 millió forint összegyűjtésével rendkívüli áldozatkészségről tettek tanúbizonyságot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom