Connect with us

APC: biztos áramellátás az utazó felhasználóknak

Dotkom

APC: biztos áramellátás az utazó felhasználóknak

A 910 gramm tömegű univerzális notebook akkumulátor nyolcórányi folyamatos használatot biztosít és huzamosabb ideig tud működni a táskán belül is.

Az American Power Conversion (APC) bemutatta utazó felhasználók számára készült megoldásait. Az úton lévők életét könnyíti meg az univerzális notebook akkumulátor (Universal Notebook Battery), ami annak ellenére, hogy kifejezetten könnyű és vékony, akár nyolc órás notebook használatot is lehetővé tesz. Szintén utazóknak készültek a felcsévélhető telefon- és hálózati kábelek, a kis méretű utazó optikai egér, az USB-s mobiltelefon-akkumulátor kiegészítő és egy kifejezetten notebookokhoz kifejlesztett túlfeszültség elleni eszköz.

Az univerzális notebook akkumulátor egy könnyű, vékony áramellátási megoldás hordozható számítógépekhez. A kevesebb mint 910 gramm tömegű akkumulátor egy átlagos notebook felhasználó számára akár nyolcórányi folyamatos használatot biztosít (mely időtartam függ természetesen a számítógép típusától és az energiagazdálkodási beállításoktól). A felhasználók egy nyomógomb és egy kapacitásjelző LED segítségével bármikor ellenőrizhetik az akkumulátorban rendelkezésre álló energiát, ezért nem érheti őket meglepetés.

Az eszköz kimeneti feszültségét a 15-24 voltos tartományon belül egy potméterrel állíthatja be a felhasználó. Az univerzális akkumulátor a notebook töltőegységével tölthető, mivel áramellátási csatlakozója bemenetként és kimenetként is funkcionál. Az akkumulátoron található csatlakozók a ma forgalomban lévő szinte összes notebookkal biztosítják a kompatibilitást. Nincs szükség további töltőegységekre és adapterekre, mivel az akkumulátor töltéséhez használható a noteszgép eredeti töltője vagy az APC Universal Power Adapter töltője. Az univerzális notebook akkumulátor a Universal Power Adapter töltőkhöz és a TravelPower táskákhoz tökéletesen integrálható. Kivételes hőkiegyenlítési jellemzői miatt az univerzális notebook akkumulátor az egyetlen külső notebook akkumulátor, mely huzamosabb ideig tud működni a notebook táskán belül is.

Az USB mobiltelefon akkumulátor-kiegészítő egy kisméretű, kompakt megoldás, amely kiválóan működik vészakkumulátorként: a megszokottnál akár 60 perccel több beszélgetést tesz lehetővé a mobilkészülék USB portra való csatlakoztatásával. Használatához egy külön megvásárolható USB töltőkábel és AAA méretű elemek szükségesek.

Az APC utazó felhasználóknak szánt új megoldásai között megtalálható még egy Plug and Play USB optikai egér, 60 cm felcsévélhető kábellel. Az utazásnál hasznos további megoldások között megtalálhatók felcsévélhető hálózati- és telefonkábelek. A kábelekhez 1,5 m hosszú rugó segítségével felcsévélhető kábel tartozik, amely megkönnyíti a kábelek szállítását. Három utazócsomag érhető el: az egyik telefonkábelt, a másik Ethernet hálózati kábelt, a harmadik pedig mindkettőt tartalmazza.

A SurgeArrest kompakt kivitelű, hordozható számítógépekhez kifejlesztett notebook áramellátás-védelmi megoldás. A termék a hálózati védelem mellett megbízható telefon-, fax-, internet-, DSL- és modemvédelmet nyújt. A termék a világ minden elektromos hálózatával kompatibilis.

Mindegyik eszköz már kapható Európában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő