Connect with us

technokrata

A Trend Micro közzétette első negyedévi eredményeit

Dotkom

A Trend Micro közzétette első negyedévi eredményeit

A Trend Micro többszintű hálózati védelme iránti igény a vállalati és fogyasztói termékértékesítésben realizálódott, különösen az Internet-átjárók, a kliens-szerver és az asztali megoldások területén.

A Trend Micro, a hálózati vírusvédelem és az internetes tartalombiztonsági termékek és szolgáltatások vezető szállítója bejelentette a 2005. évi első negyedéves pénzügyi eredményeit.

A Trend Micro összesen 17,3 milliárd jen (165,4 millió dollár, a 104,59 JPY = 1 USD devizaárfolyamot alapul véve) mértékű konszolidált nettó árbevételt, 7,3 milliárd yen (69,8 millió dollár) működési eredményt és 4,6 milliárd jen (43,6 millió dollár) nettó eredményt könyvelt el 2005 első negyedévében. A nettó értékesítés 27%-os, a működési eredmény 42%-os a nettó eredmény pedig 45%-os növekedést mutat az előző év azonos időszakához képest.

A Trend Micro többszintű hálózati védelme iránti igény a vállalati és fogyasztói termékértékesítésben realizálódott, különösen az Internet-átjárók, a kliens-szerver és az asztali megoldások területén. Az átjáró termékek, többek között a Trend Micro InterScan Web Security és az InterScan Messaging Security csomagok értékesítése 73%-os növekedést mutatott az előző évhez képest, a fogyasztói asztali és kliens-szerver termékek értékesítése pedig rekordot jelentő 35%-os, illetve 28%-os növekedést ért el.

„Az Internet-átjáró termékek terén tapasztalható erős piaci pozíciónk valamint az asztali termékek terén elért növekedésünk lendülete jól mutatja, hogy a vállalati felhasználók többszintű megközelítést igényelnek az egyre összetettebb fenyegetések ellen.” – mondta Eva Chen, a Trend Micro vezérigazgatója. „Ebben a negyedévben fontos stratégiai partnerkapcsolatokat építettünk ki (például: SINA – Kína), amelyek segítségével tovább növelhetjük piaci részesedésünket a fogyasztói piacon és bővíthetjük kínálatunkat a NETGEAR-hez hasonló partnerekkel kiépített integrációnak köszönhetően. Ezekkel a fejlesztésekkel a világ minden táján a megfelelő megoldásokat szállíthatjuk ügyfeleinknek.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom