Connect with us

A Trend Micro közzétette első negyedévi eredményeit

Dotkom

A Trend Micro közzétette első negyedévi eredményeit

A Trend Micro többszintű hálózati védelme iránti igény a vállalati és fogyasztói termékértékesítésben realizálódott, különösen az Internet-átjárók, a kliens-szerver és az asztali megoldások területén.

A Trend Micro, a hálózati vírusvédelem és az internetes tartalombiztonsági termékek és szolgáltatások vezető szállítója bejelentette a 2005. évi első negyedéves pénzügyi eredményeit.

A Trend Micro összesen 17,3 milliárd jen (165,4 millió dollár, a 104,59 JPY = 1 USD devizaárfolyamot alapul véve) mértékű konszolidált nettó árbevételt, 7,3 milliárd yen (69,8 millió dollár) működési eredményt és 4,6 milliárd jen (43,6 millió dollár) nettó eredményt könyvelt el 2005 első negyedévében. A nettó értékesítés 27%-os, a működési eredmény 42%-os a nettó eredmény pedig 45%-os növekedést mutat az előző év azonos időszakához képest.

A Trend Micro többszintű hálózati védelme iránti igény a vállalati és fogyasztói termékértékesítésben realizálódott, különösen az Internet-átjárók, a kliens-szerver és az asztali megoldások területén. Az átjáró termékek, többek között a Trend Micro InterScan Web Security és az InterScan Messaging Security csomagok értékesítése 73%-os növekedést mutatott az előző évhez képest, a fogyasztói asztali és kliens-szerver termékek értékesítése pedig rekordot jelentő 35%-os, illetve 28%-os növekedést ért el.

„Az Internet-átjáró termékek terén tapasztalható erős piaci pozíciónk valamint az asztali termékek terén elért növekedésünk lendülete jól mutatja, hogy a vállalati felhasználók többszintű megközelítést igényelnek az egyre összetettebb fenyegetések ellen.” – mondta Eva Chen, a Trend Micro vezérigazgatója. „Ebben a negyedévben fontos stratégiai partnerkapcsolatokat építettünk ki (például: SINA – Kína), amelyek segítségével tovább növelhetjük piaci részesedésünket a fogyasztói piacon és bővíthetjük kínálatunkat a NETGEAR-hez hasonló partnerekkel kiépített integrációnak köszönhetően. Ezekkel a fejlesztésekkel a világ minden táján a megfelelő megoldásokat szállíthatjuk ügyfeleinknek.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő