Connect with us

technokrata

A Ricoh-csoport és a Lanier európai integrációs szándéka

Dotkom

A Ricoh-csoport és a Lanier európai integrációs szándéka

A Ricoh- és az NRG-csoport az európai Ricoh-csoport (Ricoh Family Group) része, működési területe Európa, a Közel-Kelet és Afrika.

A Ricoh-csoport (RFG) európai központja bejelentette, hogy a Lanier európai központját, továbbá osztrák, belga, olasz, német, holland, spanyol, brit leányvállalatait és kereskedelmi hálózatát 2005 áprilisától a Ricoh- és az NRG-csoport tagjaiként kívánja tovább működtetni. A svájci Lanier továbbra is a Ricoh Europe leányvállalata marad.

A Ricoh-csoport az európai másolópiacon nyolc éve tartja vezető pozícióját annak köszönhetően, hogy folyamatosan megfelel a piaci igényeknek és az új kihívásoknak.

A Lanier olasz és spanyol képviseletei a helyi Ricoh-leányvállalatba, Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban működő vállalatai az NRG-be olvadnak be. Az összeolvadási folyamat mindenhol a helyi törvényi előírásoknak megfelelően zajlik, ezen túl azonban nagy hangsúllyal veszik figyelembe a dolgozói érdekképviseletek és szakszervezetek véleményét is. A teljes integrációs folyamat a Ricoh 2006. március 31-én záródó pénzügyi évében megy végbe.

A Ricoh és a Lanier egyesítésének szándékával a legfontosabb cél az, hogy a Ricoh-csoport megerősítse piacvezető helyét, továbbá kialakítson egy olyan szervezeti struktúrát, amely a következő években ügyfeleinek a legjobb szolgáltatásokat nyújtja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek