Connect with us

technokrata

A Ricoh-csoport és a Lanier európai integrációs szándéka

Dotkom

A Ricoh-csoport és a Lanier európai integrációs szándéka

A Ricoh- és az NRG-csoport az európai Ricoh-csoport (Ricoh Family Group) része, működési területe Európa, a Közel-Kelet és Afrika.

A Ricoh-csoport (RFG) európai központja bejelentette, hogy a Lanier európai központját, továbbá osztrák, belga, olasz, német, holland, spanyol, brit leányvállalatait és kereskedelmi hálózatát 2005 áprilisától a Ricoh- és az NRG-csoport tagjaiként kívánja tovább működtetni. A svájci Lanier továbbra is a Ricoh Europe leányvállalata marad.

A Ricoh-csoport az európai másolópiacon nyolc éve tartja vezető pozícióját annak köszönhetően, hogy folyamatosan megfelel a piaci igényeknek és az új kihívásoknak.

A Lanier olasz és spanyol képviseletei a helyi Ricoh-leányvállalatba, Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban működő vállalatai az NRG-be olvadnak be. Az összeolvadási folyamat mindenhol a helyi törvényi előírásoknak megfelelően zajlik, ezen túl azonban nagy hangsúllyal veszik figyelembe a dolgozói érdekképviseletek és szakszervezetek véleményét is. A teljes integrációs folyamat a Ricoh 2006. március 31-én záródó pénzügyi évében megy végbe.

A Ricoh és a Lanier egyesítésének szándékával a legfontosabb cél az, hogy a Ricoh-csoport megerősítse piacvezető helyét, továbbá kialakítson egy olyan szervezeti struktúrát, amely a következő években ügyfeleinek a legjobb szolgáltatásokat nyújtja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő