Connect with us

Összeurópai szerződést kötött a British Telecom és az Avaya

Dotkom

Összeurópai szerződést kötött a British Telecom és az Avaya

Az IP telefónia minden előnye elérhetővé válik.

Az IP telefóniában világviszonylatban vezető Avaya Inc. bejelentette, hogy szállítói szerződést írt alá a British Telecommunications-szel (BT), melynek értéke három évre vetítve eléri a 80 millió angol fontot. Az ügylet valójában a két cég között már meglévő két szerződés kiegészítése – ezek egyike az Egyesült Királyságra, másik Európára szólt – ezeket egyesíti egyetlen átfogó egyezségben.

A szerződés értelmében a BT az Avaya kommunikációs rendszer portfolióját és a MultiVantage márkanéven ismert kommunikációs alkalmazásait kínálja ügyfélkörének az Európai Unió egészében, valamint néhány stratégiai fontosságú nem EU tagállamban. Emellett teljes körű szolgáltatást biztosít, melybe beletartozik a telepítés, a karbantartás és az ügyféltámogatás is.

Tom Craig, a BT Global Services konvergens megoldásokért felelős igazgatója szerint az Avayával kötött megállapodás segítségével a vállalat hasznára tudják fordítani az IP és a legújabb generációs kommunikációs technológia most tapasztalható piaci felfutását. „Emellett úgy tapasztaltuk – nyilatkozta Craig –, hogy ma a cégek egyre inkább egyetlen európai szolgáltatót keresnek, amelyik egyedüli kapcsolatként működik, átfogó szakértelmet és tanácsadást biztosít, valamint gazdaságos és mégis magas színvonalú szolgáltatást nyújt minden egyes régióban.”

A BT összeurópai ügyfelei számára az említett szerződés révén mostantól hozzáférhető termékek közé tartozik például az IP telefonrendszer zászlóshajójának is mondott Avaya Communication Manager, valamint több más alkalmazás, mint például az egységesített kommunikációs szoftver és a virtuális magánhálózatok. Emellett a BT mostantól felkínálhatja ügyfeleinek az Avaya Ügyfélinterakciós Programcsomagját, mely kontakt center alkalmazásokból áll (mint amilyen a hangrögzítés, az úgynevezett prediktív tárcsázás), valamint az Avaya multimédiás kapcsolatközpontját, az Avaya Interaction Center-t.

Mindezek a rendszerek és alkalmazások segítenek az ügyfeleknek kihasználni a méretgazdaságosság, valamint az IP telefónia előnyeit, mint amilyen az alacsony költség, magasabb színvonalú ügyfélszolgálat és nagyobb fokú mobilitás az ügyfelek igényeinek kielégítésében. Jelenleg a BT és az Avaya tárgyalásokat folytat hasonló beszállítói szerződésekről más régiók vonatkozásában is.

A BT Global Services az Avaya termékportfoliójából az alábbi rendszereket és alkalmazásokat biztosítja:

  • Avaya „Communication Manager” IP telefónia szoftver;

  • Média szerverek és gateway-ek (hálózati átjárók);
  • „Modular Messaging” üzenetkezelő szoftver;
  • A kapcsolatközpont alkalmazások ügyfélinterakciós programcsomagja, ezen belül az Avaya Interaction Center;
  • Contact Center Express;
  • „Predictive Dialer” tárcsázó szoftver;
  • Avaya Contact Store;
  • „Call Recording” hívásrögzítő program;
  • Virtuális magánhálózatok;
  • „Extension to Cellular” híváskezelő alkalmazás és a konferenciahívás.

Az Avaya együttműködése a BT-vel 2000 áprilisában kezdődött és a BT Retail, a BT Business Information Systems, valamint a BT Openworld üzletágakra terjedt ki.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő