Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Swisscom Siemens VoIP-megoldást választott

Dotkom

A Swisscom Siemens VoIP-megoldást választott

A Swisscom döntésében szerepet játszott, hogy a Siemens-megoldás támogatja a Session Initiation Protocol-t.

A Siemens Communications ágazata komplett VoIP-megoldást szállított a Swisscom távközlési szolgáltató vezetékes üzletága részére. Ez által a hálózat-üzemeltető DSL-összeköttetéseken keresztül országszerte triple play (hang-, adat- és kép-) szolgáltatásokat kínálhat ügyfeleinek. Ez az alapja a Swisscom „Bluewin Phone-Service“ nevű szolgáltatásának is, amellyel „szélessávú” magánügyfelei részére innovatív funkciókat – mint például IP-hangátvitelt és videokommunikációt – ajánlhat.

A Swisscom döntésében szerepet játszott, hogy a Siemens-megoldás támogatja a Session Initiation Protocol-t (SIP), ráadásul alakítható, rugalmas fejlesztői környezettel és alkalmazási interfészekkel rendelkező felhasználói portálokat is biztosít.

A Siemens VoIP-platformjának fő elemei a Surpass hiE 9200 softswitch és a Surpass hiG 1200 VoIP-gateway. Ezeket a Swisscom sikeres koncepció-tesztek alapján választotta ki és engedélyezte országos felhasználásra.

A Siemens Communications világviszonylatban a vezető innovációs szereplő a vezetékes, mobil és vállalati hálózatok konvergens technológiái, termékei és szolgáltatásai területén. A Siemens legnagyobb ágazataként több mint 160 országban van képviselete. 60.000 munkatársával 18 milliárd eurónyi forgalmat ért el a szeptember 30-án végződött gazdasági évben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés