Connect with us

technokrata

A Swisscom Siemens VoIP-megoldást választott

Dotkom

A Swisscom Siemens VoIP-megoldást választott

A Swisscom döntésében szerepet játszott, hogy a Siemens-megoldás támogatja a Session Initiation Protocol-t.

A Siemens Communications ágazata komplett VoIP-megoldást szállított a Swisscom távközlési szolgáltató vezetékes üzletága részére. Ez által a hálózat-üzemeltető DSL-összeköttetéseken keresztül országszerte triple play (hang-, adat- és kép-) szolgáltatásokat kínálhat ügyfeleinek. Ez az alapja a Swisscom „Bluewin Phone-Service“ nevű szolgáltatásának is, amellyel „szélessávú” magánügyfelei részére innovatív funkciókat – mint például IP-hangátvitelt és videokommunikációt – ajánlhat.

A Swisscom döntésében szerepet játszott, hogy a Siemens-megoldás támogatja a Session Initiation Protocol-t (SIP), ráadásul alakítható, rugalmas fejlesztői környezettel és alkalmazási interfészekkel rendelkező felhasználói portálokat is biztosít.

A Siemens VoIP-platformjának fő elemei a Surpass hiE 9200 softswitch és a Surpass hiG 1200 VoIP-gateway. Ezeket a Swisscom sikeres koncepció-tesztek alapján választotta ki és engedélyezte országos felhasználásra.

A Siemens Communications világviszonylatban a vezető innovációs szereplő a vezetékes, mobil és vállalati hálózatok konvergens technológiái, termékei és szolgáltatásai területén. A Siemens legnagyobb ágazataként több mint 160 országban van képviselete. 60.000 munkatársával 18 milliárd eurónyi forgalmat ért el a szeptember 30-án végződött gazdasági évben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő