Connect with us

Hirdetés

technokrata

Napi IPS frissítés a Juniper Networkstől

Dotkom

Napi IPS frissítés a Juniper Networkstől

„Egy hálózat csak annyira biztonságos, amennyire a legutolsó frissítése” – vallja a Juniper Networks, ezért napi frissítéseket bocsát az IPS felhasználók rendelkezésére.

A Juniper Networks Intrusion Detection and Prevention (IDP) termékei az elsők a behatolás megelőző rendszerek (IPS) között, amelyek napi azonosító minta frissítést kapnak. A Juniper Networks célja, hogy a felhasználók számára biztonságos és garantált hálózati hozzáférést biztosítson. Ezentúl minden munkanapon új azonosító minta frissítés áll a felhasználók rendelkezésére, de szükség esetén a többi napon is készül új csomag.

A hálózati támadások kockázata nem csökken. Az internet biztonsági problémáit kutató Carnegie Mellon University Software Engineering Institute CERT Coordination Center szerint 3780 sérülékenységet jelentettek be 2004-ben. Ezek közül bármelyik sérülékenység hálózati támadáshoz vezethet. A Juniper Networks biztonsági csapata által kibocsátott új napi frissítések is azt szolgálják, hogy megvédjék a felhasználókat az ilyen támadásoktól, beleértve a férgeket, trójai programokat, és egyéb fokozódó fenyegetéseket. A cél, hogy a biztonsági adminisztrátorokat ellássák a legnaprakészebb információval, hogy jobban tudják védeni a hálózatukat napjaink egyre kifinomultabb internetes támadásaival szemben.

A Juniper Networks IDP termékei integrálják az alkalmazási és hálózati szintű átláthatóságot az események felderítésével és kezelésével, így segítik a felhasználókat az inline támadás megelőzés gyors és megbízható bevezetésében. Inline módon telepítve, a Juniper Networks IDP hatékonyan azonosítja és megállítja a hálózati és alkalmazás szintű támadásokat mielőtt azok bármi kárt okoznának, így csökkenti a behatolások kezelésére fordított időt és pénzt. Az IDP nemcsak megvédi a hálózatot a támadásokkal szemben, hanem információt szolgáltat a hálózatban működő nem legális szerverekről és alkalmazásokról, amiket a rendszergazda tudta nélkül telepíthettek. Egy központosított, szabály alapú menedzsment lehetővé teszi a rendszer működésének finomhangolását, könnyű hozzáférést a rendszerlogokhoz, és testreszabható jelentéseket.

Az azonosító minták frissítésére agresszív terjesztési ütemezést alkalmaznak, ami napi frissítést jelent munkanapokon, és szükséghelyzet esetén történő frissítést a hétvégén. A Juniper Networks IDP felhasználók választhatnak, hogy a napi frissítést használják, vagy bevárják a heti frissítést, ami egy heti összesített frissítést jelent csütörtökönként, amikor a heti jelentés is elérhető. A heti frissítést választó IDP felhasználók számára szükséges frissítések továbbra is folyamatosan érkeznek e-mail értesítésekkel kísérve, megelőzendő, hogy bizonyos fenyegetések elterjedhessenek a hálózatukban.

A napi azonosító minta frissítések a Juniper Networks IDP teljes termékválasztékához elérhető, azaz a NetScreen-IDP 10, NetScreen-IDP 100, NetScreen-IDP 500, és a NetScreen-IDP 1000 eszközökhöz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés