Connect with us

Napi IPS frissítés a Juniper Networkstől

Dotkom

Napi IPS frissítés a Juniper Networkstől

„Egy hálózat csak annyira biztonságos, amennyire a legutolsó frissítése” – vallja a Juniper Networks, ezért napi frissítéseket bocsát az IPS felhasználók rendelkezésére.

A Juniper Networks Intrusion Detection and Prevention (IDP) termékei az elsők a behatolás megelőző rendszerek (IPS) között, amelyek napi azonosító minta frissítést kapnak. A Juniper Networks célja, hogy a felhasználók számára biztonságos és garantált hálózati hozzáférést biztosítson. Ezentúl minden munkanapon új azonosító minta frissítés áll a felhasználók rendelkezésére, de szükség esetén a többi napon is készül új csomag.

A hálózati támadások kockázata nem csökken. Az internet biztonsági problémáit kutató Carnegie Mellon University Software Engineering Institute CERT Coordination Center szerint 3780 sérülékenységet jelentettek be 2004-ben. Ezek közül bármelyik sérülékenység hálózati támadáshoz vezethet. A Juniper Networks biztonsági csapata által kibocsátott új napi frissítések is azt szolgálják, hogy megvédjék a felhasználókat az ilyen támadásoktól, beleértve a férgeket, trójai programokat, és egyéb fokozódó fenyegetéseket. A cél, hogy a biztonsági adminisztrátorokat ellássák a legnaprakészebb információval, hogy jobban tudják védeni a hálózatukat napjaink egyre kifinomultabb internetes támadásaival szemben.

A Juniper Networks IDP termékei integrálják az alkalmazási és hálózati szintű átláthatóságot az események felderítésével és kezelésével, így segítik a felhasználókat az inline támadás megelőzés gyors és megbízható bevezetésében. Inline módon telepítve, a Juniper Networks IDP hatékonyan azonosítja és megállítja a hálózati és alkalmazás szintű támadásokat mielőtt azok bármi kárt okoznának, így csökkenti a behatolások kezelésére fordított időt és pénzt. Az IDP nemcsak megvédi a hálózatot a támadásokkal szemben, hanem információt szolgáltat a hálózatban működő nem legális szerverekről és alkalmazásokról, amiket a rendszergazda tudta nélkül telepíthettek. Egy központosított, szabály alapú menedzsment lehetővé teszi a rendszer működésének finomhangolását, könnyű hozzáférést a rendszerlogokhoz, és testreszabható jelentéseket.

Az azonosító minták frissítésére agresszív terjesztési ütemezést alkalmaznak, ami napi frissítést jelent munkanapokon, és szükséghelyzet esetén történő frissítést a hétvégén. A Juniper Networks IDP felhasználók választhatnak, hogy a napi frissítést használják, vagy bevárják a heti frissítést, ami egy heti összesített frissítést jelent csütörtökönként, amikor a heti jelentés is elérhető. A heti frissítést választó IDP felhasználók számára szükséges frissítések továbbra is folyamatosan érkeznek e-mail értesítésekkel kísérve, megelőzendő, hogy bizonyos fenyegetések elterjedhessenek a hálózatukban.

A napi azonosító minta frissítések a Juniper Networks IDP teljes termékválasztékához elérhető, azaz a NetScreen-IDP 10, NetScreen-IDP 100, NetScreen-IDP 500, és a NetScreen-IDP 1000 eszközökhöz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő