Connect with us

technokrata

A vártnál magasabb nyereség az Ericssonnál

Dotkom

A vártnál magasabb nyereség az Ericssonnál

A vállalat számára a felgyorsult infrastruktúra-beruházások biztató jelei tapasztalhatóak Kínában és az Egyesült Államokban is.

Az Ericsson 4,6 milliárd svéd koronás adózott eredményt jelentett 2005 első negyedévére. Az adózás előtti eredmény 6,7 svéd koronára nőtt, az egy évvel korábbi 3,7 milliárdhoz képest.

„Az ügyfelekkel való intenzív együttműködés és a kiváló működés révén a nyereséges növekedésre összpontosítunk. E törekvésünket siker koronázza, és nyilvánvaló versenyelőnyt biztosít számunkra.” – nyilatkozta Carl-Henric Svanberg, az Ericsson elnök-vezérigazgatója. Az Ericsson stratégiájának hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt évben két százalékpontról három százalékpontra növelte részesedését a mobilinfrastruktúra piacán.

Számos izgalmas jelenség figyelhető meg a távközlési iparágban. Tovább nő a hálózatüzemeltetők érdekeltsége a szolgáltatások bevezetésében. „A negyedév során stratégiai jelentőségű, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést nyertünk el az olaszországi H3G-től. Ez tovább erősíti vezető szerepünket a térségben.” A vállalat számára a felgyorsult infrastruktúra-beruházások biztató jelei tapasztalhatóak Kínában és az Egyesült Államokban is.

„Egyedülállóan erős piaci jelenléttel rendelkezünk az egész világon. Ez növekedési lehetőséget teremt számunka, mind az előfizetők megnövekedett számának, mind a használat bővülésének és az izgalmas, új szolgáltatások bevezetésének következtében. A gazdagabb, könnyebben kezelhető és hatékonyabb szolgáltatásokat többször is „megjutalmazzák” az ügyfelek. Az a tény, hogy vezető szerepet töltünk be a technológia terén és minden esetben igyekszünk megérteni ügyfeleink igényeit, kedvező pozíciót teremt számunkra.” – zárta Carl-Henric Svanberg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák