Connect with us

technokrata

A vártnál magasabb nyereség az Ericssonnál

Dotkom

A vártnál magasabb nyereség az Ericssonnál

A vállalat számára a felgyorsult infrastruktúra-beruházások biztató jelei tapasztalhatóak Kínában és az Egyesült Államokban is.

Az Ericsson 4,6 milliárd svéd koronás adózott eredményt jelentett 2005 első negyedévére. Az adózás előtti eredmény 6,7 svéd koronára nőtt, az egy évvel korábbi 3,7 milliárdhoz képest.

„Az ügyfelekkel való intenzív együttműködés és a kiváló működés révén a nyereséges növekedésre összpontosítunk. E törekvésünket siker koronázza, és nyilvánvaló versenyelőnyt biztosít számunkra.” – nyilatkozta Carl-Henric Svanberg, az Ericsson elnök-vezérigazgatója. Az Ericsson stratégiájának hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt évben két százalékpontról három százalékpontra növelte részesedését a mobilinfrastruktúra piacán.

Számos izgalmas jelenség figyelhető meg a távközlési iparágban. Tovább nő a hálózatüzemeltetők érdekeltsége a szolgáltatások bevezetésében. „A negyedév során stratégiai jelentőségű, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést nyertünk el az olaszországi H3G-től. Ez tovább erősíti vezető szerepünket a térségben.” A vállalat számára a felgyorsult infrastruktúra-beruházások biztató jelei tapasztalhatóak Kínában és az Egyesült Államokban is.

„Egyedülállóan erős piaci jelenléttel rendelkezünk az egész világon. Ez növekedési lehetőséget teremt számunka, mind az előfizetők megnövekedett számának, mind a használat bővülésének és az izgalmas, új szolgáltatások bevezetésének következtében. A gazdagabb, könnyebben kezelhető és hatékonyabb szolgáltatásokat többször is „megjutalmazzák” az ügyfelek. Az a tény, hogy vezető szerepet töltünk be a technológia terén és minden esetben igyekszünk megérteni ügyfeleink igényeit, kedvező pozíciót teremt számunkra.” – zárta Carl-Henric Svanberg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő