Connect with us

technokrata

Virusbuster: Checkmark minősítés

Dotkom

Virusbuster: Checkmark minősítés

A Virusbuster MailShield for SMTP 2005-ben ismét – immár negyedszer – megszerezte a Checkmark Anti-Virus Level One minősítést a független West Coast Labs szervezet tesztjén.

A minősítést azok a vírusvédelmi megoldások kapják meg, amelyek 100%-os arányt érnek el a vadon terjedő vírusok felismerésében. Fontos megemlíteni, hogy a VirusBuster MailShield for SMTP ugyanazt a platform-független keresőmotort tartalmazza, amely minden VirusBuster termékben megtalálható. A Checkmark egyértelmű jelzése annak, hogy egy termék egy bizonyos minőségi szintet biztosít a számítógépes biztonságtechnikai megoldások felhasználóinak. A minősítés szabványból, tesztből és tanúsítványból áll. A szabvány egy valós, az iparág által elfogadott teszt. A tesztet a West Coast Labs hajtja végre, vagy egy minősített tesztelő. A tanúsítványt a West Coast Labs ítéli oda.

Az Anti-Virus Checkmark tesztek, melyeket a West Coast Labs végez el, azt vizsgálják, hogy a termékek felismerik-e azokat a vírusokat, amelyek valójában is fertőzéseket okoznak a világban. Ez egyértelműen és függetlenül jelzi a végfelhasználók felé, hogy a tesztelt vírusvédelmi termékek megbízhatóak.

A VirusBuster MailShield for SMTP Linux, FreeBSD, OpenBSD, Sun Solaris és AIX platformokon nyújt hatékony vírus- és spam védelmet a vállalatok e-mail forgalmának. A VirusBuster egyik legnépszerűbb terméke a MailShield for SMTP, nemcsak a magyarországi, de külföldi felhasználók körében is. Jelenleg ez a megoldás több millió felhasználónak nyújt biztonságot az e-mailben érkező károkozókkal és a spamekkel szemben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák