Connect with us

technokrata

Virusbuster: Checkmark minősítés

Dotkom

Virusbuster: Checkmark minősítés

A Virusbuster MailShield for SMTP 2005-ben ismét – immár negyedszer – megszerezte a Checkmark Anti-Virus Level One minősítést a független West Coast Labs szervezet tesztjén.

A minősítést azok a vírusvédelmi megoldások kapják meg, amelyek 100%-os arányt érnek el a vadon terjedő vírusok felismerésében. Fontos megemlíteni, hogy a VirusBuster MailShield for SMTP ugyanazt a platform-független keresőmotort tartalmazza, amely minden VirusBuster termékben megtalálható. A Checkmark egyértelmű jelzése annak, hogy egy termék egy bizonyos minőségi szintet biztosít a számítógépes biztonságtechnikai megoldások felhasználóinak. A minősítés szabványból, tesztből és tanúsítványból áll. A szabvány egy valós, az iparág által elfogadott teszt. A tesztet a West Coast Labs hajtja végre, vagy egy minősített tesztelő. A tanúsítványt a West Coast Labs ítéli oda.

Az Anti-Virus Checkmark tesztek, melyeket a West Coast Labs végez el, azt vizsgálják, hogy a termékek felismerik-e azokat a vírusokat, amelyek valójában is fertőzéseket okoznak a világban. Ez egyértelműen és függetlenül jelzi a végfelhasználók felé, hogy a tesztelt vírusvédelmi termékek megbízhatóak.

A VirusBuster MailShield for SMTP Linux, FreeBSD, OpenBSD, Sun Solaris és AIX platformokon nyújt hatékony vírus- és spam védelmet a vállalatok e-mail forgalmának. A VirusBuster egyik legnépszerűbb terméke a MailShield for SMTP, nemcsak a magyarországi, de külföldi felhasználók körében is. Jelenleg ez a megoldás több millió felhasználónak nyújt biztonságot az e-mailben érkező károkozókkal és a spamekkel szemben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő