Connect with us

technokrata

Megújult az F-Secure vállalati biztonsági portfóliója

Dotkom

Megújult az F-Secure vállalati biztonsági portfóliója

Az F-Secure megújította kis-, közép- és nagyvállalatoknak szánt termékcsaládját.

Az F-Secure Anti-Virus Corporate Suite közép- és nagyvállalatok hordozható, illetve asztali számítógépeire, fájl- és e-mail szervereire, MIMEsweeper megoldásaira, Citrix szervereire és átjáróira biztosít teljes körű védelmi megoldást a vírusok, férgek, trójai programok és a hálózati behatolások ellen. Az F-Secure Anti-Virus Total Suite-ot leváltó Enterprise Suite a Corporate termék szolgáltatásain kívül spamszűrést, valamint Linux platformon működő megoldásokat kínál. A kisvállalkozások alkalmazásainak védelmére változatlan formában érhető el az F-Secure Small Business Suite.

Az Anti-Virus Small Business, Corporate és Enterprise Suite termékek minden összetevője központilag kezelhető a felhasználóbarát F-Secure Policy Manager felügyeleti megoldással. A központilag felügyelt, Windows és Linux platformon működő számítógépeket egyaránt védő Enterprise Suite megoldással a vállalatok kiküszöbölhetik a több megoldás üzemeltetésével járó költségeket, problémákat.

„Új termékcsomagjainkkal nagyobb rugalmasságot és értékesebb szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek” – mondta el Topi Hautanen, az F-Secure solution marketing managere. „Az F-Secure hosszú idő óta az iparág leggyorsabban reagáló gyártója, és a vírusvédelmi kutatólaboratóriumunk által kiadott vírusdefiníció frissítések a csomagokban található összes terméket támogatják. Az F-Secure automatikus frissítési rendszerének köszönhetően a vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy biztonsági megoldásuk mindig naprakész” – tette hozzá Topi Hautanen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom