Connect with us

Lenovo: három új befektető

Dotkom

Lenovo: három új befektető

Az IBM-Lenovo megállapodás sokkal több, mint egyszerű adás-vétel: az IBM technológiája, marketingereje, világméretű partneri és viszonteladói hálózata lehetőségeinek hozzáadásával globális vállalatot hoz létre a Lenovo-val, amely stratégiai kapcsolatot jelent Kínával, és tovább erősíti az IBM kínai pozícióit.

A közelmúltban három közismert, sikeres cég határozta el, hogy hosszú távú stratégiai befektetést tesz az új Lenovo vállalatba. E három független vállalat – mindegyik járatos a technológia területén, és a globális befektetői piac tapasztalt szereplője – egyformán egyetért az új Lenovoval kapcsolatos jövőképpel, miszerint olyan globális vállalatról van szó, amely termék-innovációval és világszínvonalú szolgáltatásaival segíti elő ügyfelei sikerességét.

Texas Pacific Group – vezető globális magántőke-befektető a technológia és a márkák világában; olyan vállalatokban rendelkezik tőkebefektetéssel, mint az MEMC Electronic Materials, az ON Semiconductor, a Seagate Technology, a Network General, a Burger King, a Continental Airlines, a Ducati Motorcycles, a Virgin Atlantic, és a J.Crew. A TPG székhelye az USA-ban, valamint az Egyesült Királyságban található.

General Atlantic LLC – szintén vezető globális magántőke-befektető cég, amely elsősorban információ-technológiai vállalkozásokba invesztál. Befektetőként öt éve van jelen Kína és Kelet-Ázsia területén. Kínában a Lenovo-n kívül jelenleg a Vimicro és a Digital China vállalatokban is van részesedése. A tőkepiaci közösségen belül globális befektetési stratégiája, a saját portfoliójába tartozó vállalatok folyamatos, értéknövelő segítése melletti elkötelezettsége, valamint hosszú távú szemlélete különbözteti meg. A General Atlantic jelen van világszerte, irodái az amerikai kontinensen, Európában és Ázsiában működnek.

Newbridge Capital LLC – Ázsiában az egyik legnagyobb magántőke-befektető, egyike azoknak a cégeknek, amelyek legelőször felismerték a Kínában rejlő lehetőségeket. A Texas Pacific Group és a Blum Capital Partners által 1994-ben alapított Newbridge jelentős részesedéssel rendelkezik olyan vállalatokban, mint az Advanced Interconnect Technologies, a Hanaro Telecom, a Japan Telecom, a Korea First Bank, a Matrix Laboratories, a Shenzhen Development Bank és a Zoom Networks.

A Lenovo igazgatóságának három vezető tagját a TG és a GA adja, akik saját informatikai és globális üzleti tapasztalataikat a menedzsment rendelkezésére bocsátják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő