Connect with us

technokrata

LIBRA: Vállalatirányítási megoldásért pályázhatnak az oktatási intézmények

Dotkom

LIBRA: Vállalatirányítási megoldásért pályázhatnak az oktatási intézmények

A Volán Elektronika akár 100 rendszert is ingyen korszerűsítene.

Az SAP és a Volán Elektronika partnerségéből létrejött kis- és középvállalati ERP-megoldás, a LIBRA3S for SAP Business One ingyenes bevezetésére és használatára pályázhatnak a közép-, felső-, és felnőttoktatási szervezetek. A kezdeményezés keretében akár 100 oktatási intézményt is modern üzleti megoldással látnának el.

„A Volán Elektronika immár 12 éve támogat oktatási intézményeket LIBRA megoldásaival. A jelenlegi kezdeményezés célja, hogy a diákok már az iskolában a legmodernebb rendszerekkel ismerkedhessenek meg, és ezáltal előnyhöz jussanak a későbbi elhelyezkedésben.” – nyilatkozta Papp Zoltán, vezérigazgató. A Volán Elektronika nem csak oktatási célra, hanem az intézmények saját használatára is felajánlja vállalatirányítási megoldását.

A LIBRA megoldás immár több mint tizenkét éve van jelen felső- és középoktatási intézményekben. Elsőként a budapesti és vidéki közgazdasági szakközépiskolákban alkalmazták a szoftvert a számvitel tantárgy gyakorlati oktatásában. Ezt a gyakorlati tapasztalatot folytatva 1995-ben először a Budapesti Gazdasági Főiskolán, 1997-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, 2000-ben pedig a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdték meg a LIBRA oktatását.

Középoktatási intézményekben összesen eddig több mint 9.000 fő vett részt LIBRA oktatásokon és tett eredményes vizsgát. Felsőoktatási intézményekben összesen eddig több mint 1.000 fő vett részt LIBRA oktatásokon és tett eredményes vizsgát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle