Connect with us

technokrata

A magyar disztribútor üdvözli az Adobe-Macromedia fúziót

Dotkom

A magyar disztribútor üdvözli az Adobe-Macromedia fúziót

Az egyesülés további szinergiát hoz a két cég piacvezető termékeinek együttműködésébe.

A Trans-Europe Kft. – az Adobe és a Macromedia szoftverházak magyarországi disztribútora – örömmel üdvözli a bejelentett egyesülés hírét, és felkészülten várja őszre tervezett végleges létrejöttét.

„Cégünk már 1995-ben látta, hogy az Adobe és Macromedia szoftverek (a néhány terméknél meglévő konkurencia ellenére) inkább kiegészítik egymást, mintsem hogy versenyezzenek. Ügyfeleinknél egyszerre megtalálhatók az Adobe piacvezető grafikai, DTP-s megoldásai, valamint a Macromedia webes szoftverei. Reményeink szerint ez az egyesülés további szinergiát hoz a két cég piacvezető termékeinek együttműködésébe, és lehetőséget biztosít új, innovatív megoldások kifejlesztésére. A fúzió nem titkolt célja a világszerte szabványként elfogadott PDF alapú dokumentumkezelő megoldások, és a szintén piacvezető Flash alapú tartalomszolgáltatás további integrálása, és e vezető technológiákon alapuló fejlesztések további terjesztése, nemcsak asztali, hanem mobil eszközök számára is.“ – mondta Kafka György a sajtóbejelentés hírére reagálva.

„Az új, integrált szoftvermegoldások a dokumentumkezeléstől a képfeldolgozáson át az audio-video és internetes multimédiatartalom fejlesztéséig mostantól egy összehangolt fejlesztői gárda kezében lesznek. Bár jelenleg nincs pontos információnk az egyesült cég jövőbeni termékkínálatáról, mégis úgy gondoljuk, hogy mindkét cég húzó alkalmazásai továbbra is a piacon maradnak.“ – tette hozzá.

Bár a sajtóbejelentés időzítése nem volt előre látható, az egyesülés hírére a Trans-Europe Kft. elindította megújult szoftverportálját, amelyen a két említett szoftverfejlesztő cég összes szoftverének leírásán túl kibővített hírtartalom és megújult szerkezet várja a látogatókat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő