Connect with us

technokrata

Ezer ügyfél használja a McAfee IPS megoldásait

Dotkom

Ezer ügyfél használja a McAfee IPS megoldásait

A McAfee exponenciális növekedést produkált a behatolás megelőzési megoldások (IPS) terén, és már elérte ezredik IPS ügyfelét.

Ahogy a biztonsági fenyegetettségek felfedezése egyre nehezebbé válik, és a rosszindulatú kódok egyre kifinomultabbak, az ügyfeleknek az elérhető legjobb, következő generációs technológiára van szükségük, hogy tartani tudják a lépést a folyamatosan fejlődő veszélyekkel. A McAfee IntruShield hálózat alapú és az Entercept host-oldali IPS megoldásaival megelőző védelmet kínálnak az ismert, nulladik napi és kódolt támadások ellen, valamint biztosítják a fenyegetések valósidejű felismerését és blokkolását.

Az IntruShield főbb eredményei:

• A legnagyobb installált felhasználói bázissal rendelkező behatolás megelőző alkalmazás, az egyik legmagasabb iparági standard kialakítója
• A vezető piacelemző cégek, mint a Gartner, az IDC, a Frost&Sullivan és az Infonetics elismerése is igazolja a McAfee IPS víziójának életképességét. A Gartner legutóbbi Magic Quadrant felmérésében a legmagasabb besorolást adta a McAfee-nek.
• A McAfee IntruShield a legtöbbet vizsgált és a legtöbb díjjal jutalmazott termék az IDS/IPS piacon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák