Connect with us

technokrata

Az Adobe felvásárolja a Macromediát

Dotkom

Az Adobe felvásárolja a Macromediát

Az összevont vállalat az iparág meghatározó technológiai platformját biztosítja a gazdag, interaktív tartalomhoz.

Az Adobe Systems egy végleges megállapodást jelentett be arról, hogy egy hozzávetőleg 3,4 milliárd USD értékű, tiszta részvénytranzakció keretében felvásárolja a Macromediát.

Az Adobe és a Macromedia egyesülésével az ügyfelek egy sor még hatékonyabb megoldáshoz juthatnak hozzá, amellyel több operációs rendszeren, eszközön és adathordozón készíthetnek, szervezhetnek és szolgáltathatnak lenyűgöző tartalmat és élményt. A két vállalat együtt az ügyfelek még szélesebb körének igényeit elégítheti ki, és jóval nagyobb eséllyel szerezhet új piacokat, különösen a mobil és a nagyvállalati szegmensben.

„Ügyfeleink integrált szoftvermegoldásokat igényelnek, amelyekkel a dokumentumoktól és képektől kezdve az audion át a videóig a legváltozatosabb, lenyűgöző tartalmakat és alkalmazásokat tudnak készíteni, szervezni és szolgáltatni.” – mondta Bruce Chizen, az Adobe vezérigazgatója. „A PDF és a Flash funkcióival kiegészített hatékony fejlesztő, tartalomszerkesztő és csoportmunka szoftvereink összevonásával az Adobe az iparág meghatározó technológiai platformjával képes a jövőképet valóra váltani.“

A mindkét igazgatóság által már jóváhagyott megállapodás feltételei értelmében a Macromedia részvényesek egy Macromedia törzsrészvényért rögzített arányon 0,69 adómentesen átváltott Adobe törzsrészvényt kapnak. Az Adobe és a Macromedia 2005. április 15-i pénteki záróárfolyama alapján a Macromedia részvények árfolyama 41,86 USD. A tranzakció lezárásakor pro forma alapon az egyesített vállalat mintegy 18 százaléka lesz a Macromedia részvényeseinek tulajdonában.

Az egyesült vállalat vezérigazgatója továbbra is Bruce Chizen lesz, az elnök-üzemeltetési vezérigazgató pedig Shantanu Narayen marad. A Macromedia elnök-vezérigazgatója, Stephen Elop a nemzetközi területi műveletek elnökeként csatlakozik az Adobe-hoz. Murray Demo ügyvezető alelnök és gazdasági igazgató marad. Dr. John Warnock és Dr. Charles Geschke továbbra is az egyesült vállalat társelnökei maradnak, Rob Burgess, a Macromedia igazgatóságának elnöke pedig bekerül az Adobe igazgatóságába.

„A Macromediánál és az Adobe-nál is nagy a lelkesedés az eszközök és operációs rendszerek széles körén nagyszerű élmények készítése és megalapozása iránt.” – mondta Elop. „Összevont csapatunk az élvonalbeli tartalom- és alkalmazás-szolgáltató platformok komoly innovatív erejévé válik.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő