Connect with us

A COLT a Siemens-et választja partneréül VoIP-hálózatához

Dotkom

A COLT a Siemens-et választja partneréül VoIP-hálózatához

A felhasználó nagyobb rugalmasságot és funkcionalitást kap.

A COLT, az üzleti kommunikáció egyik vezető európai szolgáltatója a Siemens Communications üzletágát választotta IP-alapú telefonszolgálata megvalósításához. A most bemutatott „COLT IP Voice” kínálat az első IP-telefonszolgálat Európa gazdasága számára, és 13 országban vehető igénybe.

Olyan szolgáltatásról van szó, amely révén az üzleti ügyfelek a VoIP-technológia előnyeit és egy fejlett PBX teljes funkcionalitását egyszerre élvezhetik az áttekinthető, alacsony flatrate-díjszabással és a garantált szolgáltatás-minőséggel anélkül, hogy saját hálózati infrastruktúrába kéne beruházniuk. Ehhez a Surpass, a Siemens IP-platformja szolgál alapul.

A COLT IP Voice használata révén

  • 20%-kal is csökkenhet a teljes “cost of ownership”. A felhasználónként és havonta felszámított 24.50 eurós flatrate-tarifa minden helyi, regionális, országos és nemzetközi hívást lefed, alközpontra nincs szükség, a végkészülékekért pedig felhasználónként havi 20 euró bérleti díjat kell fizetni.

  • A felhasználó nagyobb rugalmasságot és funkcionalitást kap: egyetlen számát bárhová “magával viheti” (például távmunka esetén) és koordinált üzenet-szolgáltatást, valamint konferencia-lehetőséget vehet igénybe.
  • Menedzsment-tool-ok segítségével lehetővé válik az önadminisztráció, a változások egyszerű és könnyű végrehajtása akár web-interfészen keresztül, akár az ügyfél telephelyén lévő konzolról.

A COLT a Siemens Surpass hiE 9200-t és a Media Gateway Surpass hiG 1600-at integrálta hálózatába. Előbbi platform a CLASS 5 előfizetői funkciók teljes választékát és carrier grade megbízhatóságot illetve 99,999% rendelkezésre állást, utóbbi gateway pedig a CLASS 5 kapcsoló által hagyományosan kínált line frame és trunk interfészeket nyújtja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő