Connect with us

technokrata

A COLT a Siemens-et választja partneréül VoIP-hálózatához

Dotkom

A COLT a Siemens-et választja partneréül VoIP-hálózatához

A felhasználó nagyobb rugalmasságot és funkcionalitást kap.

A COLT, az üzleti kommunikáció egyik vezető európai szolgáltatója a Siemens Communications üzletágát választotta IP-alapú telefonszolgálata megvalósításához. A most bemutatott „COLT IP Voice” kínálat az első IP-telefonszolgálat Európa gazdasága számára, és 13 országban vehető igénybe.

Olyan szolgáltatásról van szó, amely révén az üzleti ügyfelek a VoIP-technológia előnyeit és egy fejlett PBX teljes funkcionalitását egyszerre élvezhetik az áttekinthető, alacsony flatrate-díjszabással és a garantált szolgáltatás-minőséggel anélkül, hogy saját hálózati infrastruktúrába kéne beruházniuk. Ehhez a Surpass, a Siemens IP-platformja szolgál alapul.

A COLT IP Voice használata révén

  • 20%-kal is csökkenhet a teljes “cost of ownership”. A felhasználónként és havonta felszámított 24.50 eurós flatrate-tarifa minden helyi, regionális, országos és nemzetközi hívást lefed, alközpontra nincs szükség, a végkészülékekért pedig felhasználónként havi 20 euró bérleti díjat kell fizetni.

  • A felhasználó nagyobb rugalmasságot és funkcionalitást kap: egyetlen számát bárhová “magával viheti” (például távmunka esetén) és koordinált üzenet-szolgáltatást, valamint konferencia-lehetőséget vehet igénybe.
  • Menedzsment-tool-ok segítségével lehetővé válik az önadminisztráció, a változások egyszerű és könnyű végrehajtása akár web-interfészen keresztül, akár az ügyfél telephelyén lévő konzolról.

A COLT a Siemens Surpass hiE 9200-t és a Media Gateway Surpass hiG 1600-at integrálta hálózatába. Előbbi platform a CLASS 5 előfizetői funkciók teljes választékát és carrier grade megbízhatóságot illetve 99,999% rendelkezésre állást, utóbbi gateway pedig a CLASS 5 kapcsoló által hagyományosan kínált line frame és trunk interfészeket nyújtja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák