Connect with us

Rendezvénysorozat a szélessávú hálózat önkormányzatok általi kiépítésének támogatására kiírt GVOP-pá

Dotkom

Rendezvénysorozat a szélessávú hálózat önkormányzatok általi kiépítésének támogatására kiírt GVOP-pá

Tájékoztató rendezvénysorozatot indít az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és az IT Információs Társadalom Kht. a szélessávú Internet-infrastruktúra kiépítését támogató GVOP-pályázatról.

A Magyar Információs Társadalom Stratégia és a Nemzeti Szélessávú Stratégia célkitűzéseinek megvalósítását támogatja a Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyképesség Operatív Programja keretében 2005 márciusában meghirdetett „Szélessávú hálózat önkormányzatok általi kiépítésének támogatása Magyarország üzletileg kevésbé vonzó településein (GVOP 4.4.2)” című pályázat. A pályázat célja a szélessávú Internet-ellátottság növelése azokon a kisebb településeken, ahol a szélessávú szolgáltatás nyújtásához szükséges infrastruktúra állami támogatás hiányában csak később, vagy egyáltalán nem épülne ki. A támogatásból megvalósuló infrastruktúra megteremti a lehetőséget a lakosság, valamint a kis- és középvállalatok számára a szélessávú Internet-szolgáltatás eléréséhez.

A kiírásra pályázatot nyújthatnak be a pályázati útmutatóban meghatározott települési önkormányzatok és társulásaik. A támogatás mértéke a projekt elszámolható költségének 75%-a, minimum 10 millió Ft, maximum 250 millió Ft. 2005-ben erre a pályázati célra 4,7 milliárd forintnyi forrás áll rendelkezésre. A pályázatok benyújtása 2005. április 4-től 2005. december 31-ig folyamatos.

2004-ben hasonló célra már pályázhattak kis- és középvállalkozások. Számukra ebben az évben további 1,6 milliárd forint áll rendelkezésre a „Szélessávú Internet-infrastruktúra kiépítésének, bővítésének és a szolgáltatás beindításának támogatása Magyarország üzletileg kevésbé vonzó településein (GVOP-2005-4.4.1)” pályázat keretein belül.

A pályázat részletes ismertetésére az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, valamint a pályázatok kezelését végző IT Információs Társadalom Kht. országos rendezvénysorozatot indít, melyen a sikeres pályázat megírásának kulcskérdéseit, valamint a pályázatot érintő speciális témákat – közbeszerzési kérdések, valamint a projektterv, üzleti terv összeállításának szempontjai – is tárgyalnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő