Connect with us

technokrata

Microsoft Navision 4.0 – Új generációs Navision a Microsofttól

Dotkom

Microsoft Navision 4.0 – Új generációs Navision a Microsofttól

A Microsoft Navision 4.0 vállalatirányítási rendszer még egyszerűbb kezelhetőséget, széleskörűbb funkcionalitást és nagyobb hatékonyságot biztosít a kis- és középvállalati szektor szereplői számára.

A Microsoft Magyarország bejelentette a Microsoft Navision 4.0 magyarországi bevezetését. A dán Navision cég felvásárlása óta a 4.0 az első olyan verzió, mely egyesíti magában az ERP hagyományokat és a Microsoft már bevált, piac által elfogadott fejlesztői tradícióit. A megoldás az előző verziókhoz képest egyszerűbb kezelhetőséget, az üzleti információkra való jobb rálátást, azokhoz könnyebb hozzáférést, a pénzügyi műveletek feletti nagyobb felügyeletet biztosít, illetve szorosabb integrációt tesz lehetővé a Microsoft többi alkalmazásával és technológiáival.

A Microsoft Navision 4.0 főbb újdonságai:
– Döntéstámogatás, elemzéskészítés
Az üzleti analitika funkció – előre definiált üzleti mutatói, valamint egyszerűen összerakható elemzései révén – gyors betekintést gyújt a vállalat működésébe. Segítségével értékesítési és beszerzési terv is készíthető, melyek az elemzési folyamatok során egyszerűen összevethetők a tényadatokkal.

– Ismerős felhasználói felület
A megoldás a már megszokott felületet kínálja a felhasználók számára, hiszen az új rendszer a Microsoft Office Outlook kezelőfelületével megegyező megjelenést kapott, mely a felhasználó igényei szerint egyszerűen testreszabható.

– Hatékony vállalatok közötti információcsere
A rendszer segítségével hatékonyan követhetők nyomon a cégek között zajló, összetett logisztikai és pénzügyi folyamatok, az üzleti partnerek online bonyolíthatják rendeléseiket, számlaforgalmukat.

– Nagyfokú integráció a Microsoft más alkalmazásaival és technológiáival
A Microsoft Navision 4.0 révén, az eddigieknél nagyobb integráció valósítható meg a Microsoft más alkalmazásaival és technológiáival. Az üzleti analitika erősen épít az SQL szerver funkcióira és a Microsoft Office Excel pivot tábla adta elemzési lehetőségekre, a CRM funkciók pedig mélyen integrálhatók a Microsoft Office Outlook és ezen keresztül a mobil eszközök névjegykártyák, feladatok, és naptár funkcióival.

– Gyártástervezési újdonságok
A rendszer gyártástámogató modulja erőteljes fejlesztésen esett át. Új eszközöket kínál mind az egyszerű összeszerelés, mind pedig az összetett gyártási folyamatok támogatására. A grafikus GANTT-chart alapú erőforrás-tervezés különösen hatékony eszköz a kapacitások, rendelések gyors áttekintésére és átütemezésére.

„Az IDC felmérése szerint a Microsoft Business Solutions az elmúlt két és fél év alatt a hazai kis- és középvállalatok legnagyobb ERP szállítójává vált. Az üzletág folyamatos növekedése és ügyfélkörünk bővülése azt jelzi, hogy termékeink sikeresesen alkalmazhatók a legkülönfélébb üzleti környezetekben. A Microsoft Navision 4.0 bevezetésével olyan vállalatirányítási rendszert kínálhatunk a hazai kis- és közép vállalatok számára, amely még inkább leegyszerűsíti az információk kezelését, hatékonyabbá teszi az üzletvitel menetét és hozzájárul ezen cégek piaci növekedéséhez” – mondta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója. „A magyar gazdaságban működő vállalkozások meghatározó többsége a kkv szektorban tevékenykedik. Az innováció és a versenyképesség növelése révén ezek a vállalatok a gazdasági fejlődés mozgatórugói lehetnek. A piacon, különös tekintettel az EU piacain való sikeres megmérettetés érdekében azonban szükségszerű a fejlett, az üzletmenet különböző aspektusait integráltan lefedő ügyfélközpontú vállalatirányítási rendszer alkalmazása. A Navision 4.0 bevezetése most azért is aktuális, mert számos olyan EU-s és kormányzati pályázat (GVOP) vált elérhetővé nemrég, melyek lehetőséget adnak, hogy a kis- és középvállalatok forrást szerezzenek technológiájuk fejlesztésére és termelékenységük növelésére.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő