Connect with us

A Sony Ericsson Hungary golf-szponzorációs megállapodást kötött

Dotkom

A Sony Ericsson Hungary golf-szponzorációs megállapodást kötött

Sony Ericsson P910i Resort Golf Classic Grand Tour 2005.

A Sony Ericsson Hungary bejelentette a Birdland Golf Kft.-vel kötött szponzorációs megállapodását. Ennek értelmében a Resort Golf Classic versenysorozat idei évében annak hivatalos neve: Sony Ericsson P910i Resort Golf Classic Grand Tour 2005. A versenysorozatot május 8. és október 2. között tartják, a bükfürdői Birdland pályán.

A megállapodás értelmében az idei évben a Sony Ericsson támogatja a versenysorozatot, mint fő és névadó szponzor. A megállapodás értelmében a versenyzők között minden állomáson egy P910i típusú telefont is kisorsolnak majd.

Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere a következőképpen nyilatkozott a megállapodásról: „A versenysorozat a Sony Ericsson P910i okostelefon nevét kapta. Üzleti szempontból ezen termékünk célcsoportja közel megegyezik a golf iránt érdeklődő, azt játszó emberek csoportjával, akik Magyarországon jelenleg leginkább a vállalati döntéshozók közül kerülnek ki. Választásunk azért is esett a golfra, mert szeretnénk ezt a hazánkban is dinamikusan fejlődő sportágat támogatni.”

A 10. jubileumi évébe érkezett versenysorozatnak az októberi döntővel együtt összesen 7 állomása lesz. A versenysorozatban összesen 6 kategóriában indulhatnak a versenyzők, a sorozat összesen 8 szponzorának köszönhetően annak összdíjazása meghaladja az 5 millió forintot.

Révész Tamás, a Birdland Kft. Ügyvezető igazgatója a következőket árulta el a megállapodásról: „Mi is nagyon örülünk, hogy ez az együttműködés létrejött, hiszen egy neves, multinacionális vállalat, egy felsőkategóriás termékével főszponzorként állt a verseny mellé, ami a pénzügyi támogatás mellett nagyban emeli a versenysorozat fényét is. Úgy gondolom, hogy a Sony Ericssonban sikerült egy, a versenyhez igazán méltó szponzort találni, és ezáltal is hatékonyabban tudjuk népszerűsíteni a golfot hazánkban.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő