Connect with us

technokrata

A Sony Ericsson Hungary golf-szponzorációs megállapodást kötött

Dotkom

A Sony Ericsson Hungary golf-szponzorációs megállapodást kötött

Sony Ericsson P910i Resort Golf Classic Grand Tour 2005.

A Sony Ericsson Hungary bejelentette a Birdland Golf Kft.-vel kötött szponzorációs megállapodását. Ennek értelmében a Resort Golf Classic versenysorozat idei évében annak hivatalos neve: Sony Ericsson P910i Resort Golf Classic Grand Tour 2005. A versenysorozatot május 8. és október 2. között tartják, a bükfürdői Birdland pályán.

A megállapodás értelmében az idei évben a Sony Ericsson támogatja a versenysorozatot, mint fő és névadó szponzor. A megállapodás értelmében a versenyzők között minden állomáson egy P910i típusú telefont is kisorsolnak majd.

Varga Mihály a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere a következőképpen nyilatkozott a megállapodásról: „A versenysorozat a Sony Ericsson P910i okostelefon nevét kapta. Üzleti szempontból ezen termékünk célcsoportja közel megegyezik a golf iránt érdeklődő, azt játszó emberek csoportjával, akik Magyarországon jelenleg leginkább a vállalati döntéshozók közül kerülnek ki. Választásunk azért is esett a golfra, mert szeretnénk ezt a hazánkban is dinamikusan fejlődő sportágat támogatni.”

A 10. jubileumi évébe érkezett versenysorozatnak az októberi döntővel együtt összesen 7 állomása lesz. A versenysorozatban összesen 6 kategóriában indulhatnak a versenyzők, a sorozat összesen 8 szponzorának köszönhetően annak összdíjazása meghaladja az 5 millió forintot.

Révész Tamás, a Birdland Kft. Ügyvezető igazgatója a következőket árulta el a megállapodásról: „Mi is nagyon örülünk, hogy ez az együttműködés létrejött, hiszen egy neves, multinacionális vállalat, egy felsőkategóriás termékével főszponzorként állt a verseny mellé, ami a pénzügyi támogatás mellett nagyban emeli a versenysorozat fényét is. Úgy gondolom, hogy a Sony Ericssonban sikerült egy, a versenyhez igazán méltó szponzort találni, és ezáltal is hatékonyabban tudjuk népszerűsíteni a golfot hazánkban.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom