Connect with us

technokrata

Új VirusBuster termékek Windows-ra

Dotkom

Új VirusBuster termékek Windows-ra

A VirusBuster most megjelent termékei megújult felhasználói felülettel, új funkciókkal és továbbfejlesztett víruskereső motorral biztosítanak hatékonyabb védelmet a Windows operációs rendszerrel ellátott gépeken és hálózatokon.

A VirusBuster az elmúlt év fejlesztéseinek során nem csak a védelem szintjének és a termékek hatékonyságának növelését tűzte ki célul, hanem a programok használatának egyszerűbbé tételét és átláthatóságát is. Ennek szellemében a VirusBuster új munkaállomás védelme a VirusBuster Professional, és szerver védelme a VirusBuster for Windows Servers egy egyszerű, varázsló alapú felülettel segíti a felhasználókat a termékek használatában. Ennek révén igen egyszerűen, lépésről-lépésre, informatív leírások segítségével végezhetők el a beállítások, vagy vehetők fel víruskeresési, illetve frissítési feladatok. Emellett a bővített felület a tapasztaltabb felhasználóknak nyújt hatékony eszközt az összes beállítási lehetőség gyors áttekintésére és módosítására. A központi menedzsment megoldás, a VirusBuster Central Management Solution megújult, MMC alapú felülete pedig a rendszergazdákat segíti a beállítások és funkciók egyszerű kezelésében, valamint a hálózat védelmi állapotának áttekintésében.

A termékek funkcionalitásukat és hatékonyságukat tekintve is megújultak. A VirusBuster Professional megvédi a felhasználókat az Interneten keresztül érkező károkozóktól tartalomszűrője segítségével, ellenőrizve a levelezési (POP3, SMTP), valamint a HTTP, és FTP protokollokat, valamint beépül a Microsoft Office alkalmazásokba és a Microsoft Outlook-ba is. Az előre meghatározott védelmi szintek könnyebbé teszik a védelem beállítását, de akár igény szerint egyénileg is módosíthatók. A termékek a vírusok, férgek és egyéb károkozók mellett a spyware-eket és adware-eket is felismerik és eltávolítják.

A VirusBuster Central Management Solution segítségével a rendszergazdák többszintű védelmi rendszereket is kialakíthatnak a vállalati hálózatban. Telepítési csoportok hozhatók létre a telepítések és frissítések automatizálására és egyszerűsítésére. A menedzselt gépek konfigurációja és regisztrációja központilag végezhető el. A termék támogatja a menedzselt termékek többnyelvűségét.

A VirusBuster új termékeinek főbb tulajdonságai

VirusBuster Professional
– Hatékony védelem munkaállomások számára a következő operációs rendszereken: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
– Egyszerűen használható varázsló alapú felület és bővített felület
– Választható és testreszabható védelmi szintek
– Intelligens karantén
– Internet kommunikáció vírusszűrése (POP3, SMTP, HTTP, FTP)
– MS Office alkalmazásokba és MS Outlookba integrált védelem
– Windows Security Center támogatása
– Automatikus adatbázis- és programfrissítés

VirusBuster for Windows Servers
– Állandó védelem szerverek számára Windows NT Server/2000 Server/2003 Server-en
– Különálló védelmi területek fizikai vagy logikai egységek egyedi kezelésére
– Egyszerűen használható varázsló alapú felület és bővített felület
– Intelligens karantén
– Windows Security Center támogatása
– Automatikus adatbázis- és programfrissítés

VirusBuster Central Management Solution
– A hálózat védelmének teljes irányítása egyetlen gépről
– Többszintű menedzsment rendszer és többnyelvűség támogatása
– MMC alapú, áttekinthető felület
– Telepítési csoportok, központi konfiguráció, regisztráció és frissítésekSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom