Connect with us

Trend Micro a kémprogramok ellen

Dotkom

Trend Micro a kémprogramok ellen

A Trend Micro továbbfejlesztett védelmet nyújt a vállalatoknál felbukkanó kémprogramok ellen.

A rosszindulatú kémprogramok képesek megfigyelni a felhasználó számítógépes szokásait és magánjellegű információit, és ezt az információt a felhasználó tudta nélkül juttatják el másokhoz. A legtöbb vállalat esetében a kémprogramok nem csak a személyiségi jogok megsértését jelentik, hanem fontos vállalati adatok eltulajdonítását is lehetővé tehetik. A kémprogramok emellett a rendszer instabilitását, a számítógépek leállását és a sávszélesség szükségtelen használatát eredményezhetik.

Az Egyesült Államokban a TechRepublic.com (a CNET Networks része) 2005 márciusában folytatott vizsgálata szerint, a válaszadók közel 80%-a a 2005-ös év három legfontosabb megoldandó informatikai feladata közé sorolta a kémprogramok problémáját, és a számítógépek lecsökkentett teljesítményét tartották a legaggasztóbbnak.

A Trend Micro többszintű megközelítést biztosít a kémprogramok ellen, mivel koordinált biztonságot nyújt az átjáróknál, szervereknél és klienseknél egyaránt. A Trend Micro InterScan Web Security Suite az átjáróknál, a vállalat első védelmi vonalánál akadályozza meg, hogy egy kémprogram bejusson a hálózatba. Az InterScan Web Security a kifelé menő („hazatelefonáló”), magánjellegű információt tartalmazó kommunikációt is meg tudja akadályozni, és az érintett kliensek kárelhárítását (Damage Cleanup Services) kezdeményezheti bármely betelepült kémprogram megsemmisítése érdekében. A Damage Cleanup Services a Trend Micro új kárelhárítási szolgáltatása, amely képes a kémprogramok hatásának automatikus megszüntetésére, valamint bármely szerver vagy munkaállomás helyreállítására, függetlenül attól, hogy telepítettek-e rájuk vírusvédelmi programot vagy sem.

A Trend Micro OfficeScan a munkaállomásokon is kiküszöböli a nem kívánt kémprogramokat, hirdetéseket, cracker és távoli elérést biztosító eszközöket. A rendszergazdák egyszerűen testreszabhatják a Trend Micro kémprogram-felismerő és -kiküszöbölő funkcióit saját vállalati biztonsági házirendjük alapján.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő