Connect with us

Hirdetés

technokrata

Synergon-GKI együttmuködés

Dotkom

Synergon-GKI együttmuködés

Az együttműködési megállapodás keretében a Synergon szakmai segítséget nyújt a GKI Gazdaságkutató Rt.-nek.

A Synergon Informatika Rt. és a GKI Gazdaságkutató Rt. együttműködési megállapodást írt alá önkormányzati informatikai tanácsadás területen. Az együttműködés biztosítja, hogy a Synergon Informatika Rt. az általa szervezett szemináriumsorozat során minden önkormányzati tevékenységi területet lefedő megoldásokat kínáljon a nagyvárosok önkormányzatai, valamint kistérség társulások elnökei és megbízottak számára.

Az együttműködési megállapodás keretében a Synergon szakmai segítséget nyújt a GKI Gazdaságkutató Rt.-nek az önkormányzatok, illetve azok kistérsége számára készítendő informatikai tanulmányok, illetve informatikai tárgyú elemzések elkészítésében.

A szerződés informatikai kutatási területre is kiterjed, melynek értelmében a GKI Gazdaságkutató Rt. negyedévente legalább 1.000 vállalat bevonásával felmérést készít a legalább 5 főt foglalkoztató vállalatok körében, lefedve a teljes üzleti szektort. Ezen kívül legalább évente egyszer felmérést készít az önkormányzatok informatikai ellátottságáról és használatáról.

A felmérések eredményei által a Synergon aktuális képet kap a piacról, valamint az önkormányzatok informatikai infrastruktúrájáról. Az eredmények alapján olyan költséghatékony megoldásokat tud javasolni a nagyvárosok önkormányzatai, valamint kistérség társulások elnökei és megbízottak számára, melyek segítségével lehetőséget kapnak az adott térség dinamikus gazdasági fejlődéséhez, illetve a területükön működő vállalkozásoknak, és lakosaiknak magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtásához.

„A jelenleg is futó, nagy érdeklődéssel kísért kistérségi társulások számára szervezett szemináriumsorozat során olyan megoldásokat ismertetünk az önkormányzatok, kistérségek számára, melyek segítségével a saját problémáik orvoslásán kívül akár szolgáltatásokat is képesek nyújtani a területükön működő vállalkozásoknak, s természetesen a lakosságnak. Így az önkormányzatok többletbevételhez juthatnak, a vállalkozások és magánszemélyek pedig a piacinál kedvezőbb áron vehetnek igénybe informatikai és távközlési szolgáltatásokat. Mindez pedig hozzájárulhat az adott térség gazdasági fejlődéséhez, a lakossági elégedettség növeléséhez.” – mondta Somogyi Tamás, a Synergon üzletág igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés