Connect with us

Synergon-GKI együttmuködés

Dotkom

Synergon-GKI együttmuködés

Az együttműködési megállapodás keretében a Synergon szakmai segítséget nyújt a GKI Gazdaságkutató Rt.-nek.

A Synergon Informatika Rt. és a GKI Gazdaságkutató Rt. együttműködési megállapodást írt alá önkormányzati informatikai tanácsadás területen. Az együttműködés biztosítja, hogy a Synergon Informatika Rt. az általa szervezett szemináriumsorozat során minden önkormányzati tevékenységi területet lefedő megoldásokat kínáljon a nagyvárosok önkormányzatai, valamint kistérség társulások elnökei és megbízottak számára.

Az együttműködési megállapodás keretében a Synergon szakmai segítséget nyújt a GKI Gazdaságkutató Rt.-nek az önkormányzatok, illetve azok kistérsége számára készítendő informatikai tanulmányok, illetve informatikai tárgyú elemzések elkészítésében.

A szerződés informatikai kutatási területre is kiterjed, melynek értelmében a GKI Gazdaságkutató Rt. negyedévente legalább 1.000 vállalat bevonásával felmérést készít a legalább 5 főt foglalkoztató vállalatok körében, lefedve a teljes üzleti szektort. Ezen kívül legalább évente egyszer felmérést készít az önkormányzatok informatikai ellátottságáról és használatáról.

A felmérések eredményei által a Synergon aktuális képet kap a piacról, valamint az önkormányzatok informatikai infrastruktúrájáról. Az eredmények alapján olyan költséghatékony megoldásokat tud javasolni a nagyvárosok önkormányzatai, valamint kistérség társulások elnökei és megbízottak számára, melyek segítségével lehetőséget kapnak az adott térség dinamikus gazdasági fejlődéséhez, illetve a területükön működő vállalkozásoknak, és lakosaiknak magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtásához.

„A jelenleg is futó, nagy érdeklődéssel kísért kistérségi társulások számára szervezett szemináriumsorozat során olyan megoldásokat ismertetünk az önkormányzatok, kistérségek számára, melyek segítségével a saját problémáik orvoslásán kívül akár szolgáltatásokat is képesek nyújtani a területükön működő vállalkozásoknak, s természetesen a lakosságnak. Így az önkormányzatok többletbevételhez juthatnak, a vállalkozások és magánszemélyek pedig a piacinál kedvezőbb áron vehetnek igénybe informatikai és távközlési szolgáltatásokat. Mindez pedig hozzájárulhat az adott térség gazdasági fejlődéséhez, a lakossági elégedettség növeléséhez.” – mondta Somogyi Tamás, a Synergon üzletág igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő