Connect with us

technokrata

Az Oracle új stratégiai beszerzési funkciókkal bővíti az Oracle Advanced Procurement rendszert

Dotkom

Az Oracle új stratégiai beszerzési funkciókkal bővíti az Oracle Advanced Procurement rendszert

A stratégiai beszerzés igen értékes eszköz lehet a szakértő kezében.

A szállító-kiválasztást és beszerzést támogató szoftverek piacán erős pozíciókkal bíró Oracle bejelentette, hogy továbbfejlesztett stratégiai beszerzési funkciókkal bővíti Oracle Sourcing nevű alkalmazását, amely az online tárgyalás és együttműködés támogatásával hatékonyabbá és eredményesebbé teszi a szállítók kiválasztását. Az új funkciókkal optimalizálhatók a bonyolult versenyeztetési és ajánlatkiértékelési eljárások, és a rendszer integráltan együttműködik a többi ügyviteli alkalmazással és a munkafolyamatos környezettel.

A stratégiai beszerzés igen értékes eszköz lehet a szakértő kezében, a taktikai beszerzéshez képest 5–50%-kal nagyobb megtakarításokat lehet vele elérni. Az anyag- és árubeszerzéssel foglalkozó szervezeteknek eddig manuális módszerekkel kellett megkeresni a megfelelő beszállítókat, vagy egyes ritkább termékeket vásárlói (fordított) árverések útján szereztek be, ami általában gyengébb eredményeket hozott.

Az Oracle Sourcing néhány ilyen új lehetősége:

  • Összetett versenyeztetés: lehetővé teszi a komplex stratégiai szempontokat összehangoló, hosszabb távon komoly megtakarításokat hozó stratégiai beszerzési konstrukciók kidolgozását. Új dokumentumöröklési funkciók, transzformációs ajánlattétel, nagy ajánlatok strukturálása terméksorozatok, termékcsaládok és termékcsoportok szerint – mindezzel sokkal szélesebb áruválaszték beszerzését lehet számítógépes úton támogatni.

  • Az ajánlatkiértékelés optimalizálása: az ár–érték arány, a költségek, a minőség, a kockázat és az innováció szempontjainak áttekinthető összehangolása. Az optimalizálással a beszerző sokkal rövidebb idő alatt megtalálja a legjobb szállítót.
  • Alkalmazásintegráció és új munkafolyamatos funkciók: a stratégiai beszerzés integrálása más beszerzési alkalmazásokkal további megtakarításokat eredményezhet. Például a felhasználó előírhatja, hogy az igénylések vagy lejárt keretszerződések automatikusan szállítókiválasztási eseményeket hozzanak lére, amelyek alapján jóváhagyás után létrejön a szerződés.

Februárban az Oracle Sourcing elsőként nyerte el az integrált alkalmazások közül az Európai Unió eSender tanúsítványát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák