Connect with us

Az Oracle új stratégiai beszerzési funkciókkal bővíti az Oracle Advanced Procurement rendszert

Dotkom

Az Oracle új stratégiai beszerzési funkciókkal bővíti az Oracle Advanced Procurement rendszert

A stratégiai beszerzés igen értékes eszköz lehet a szakértő kezében.

A szállító-kiválasztást és beszerzést támogató szoftverek piacán erős pozíciókkal bíró Oracle bejelentette, hogy továbbfejlesztett stratégiai beszerzési funkciókkal bővíti Oracle Sourcing nevű alkalmazását, amely az online tárgyalás és együttműködés támogatásával hatékonyabbá és eredményesebbé teszi a szállítók kiválasztását. Az új funkciókkal optimalizálhatók a bonyolult versenyeztetési és ajánlatkiértékelési eljárások, és a rendszer integráltan együttműködik a többi ügyviteli alkalmazással és a munkafolyamatos környezettel.

A stratégiai beszerzés igen értékes eszköz lehet a szakértő kezében, a taktikai beszerzéshez képest 5–50%-kal nagyobb megtakarításokat lehet vele elérni. Az anyag- és árubeszerzéssel foglalkozó szervezeteknek eddig manuális módszerekkel kellett megkeresni a megfelelő beszállítókat, vagy egyes ritkább termékeket vásárlói (fordított) árverések útján szereztek be, ami általában gyengébb eredményeket hozott.

Az Oracle Sourcing néhány ilyen új lehetősége:

  • Összetett versenyeztetés: lehetővé teszi a komplex stratégiai szempontokat összehangoló, hosszabb távon komoly megtakarításokat hozó stratégiai beszerzési konstrukciók kidolgozását. Új dokumentumöröklési funkciók, transzformációs ajánlattétel, nagy ajánlatok strukturálása terméksorozatok, termékcsaládok és termékcsoportok szerint – mindezzel sokkal szélesebb áruválaszték beszerzését lehet számítógépes úton támogatni.

  • Az ajánlatkiértékelés optimalizálása: az ár–érték arány, a költségek, a minőség, a kockázat és az innováció szempontjainak áttekinthető összehangolása. Az optimalizálással a beszerző sokkal rövidebb idő alatt megtalálja a legjobb szállítót.
  • Alkalmazásintegráció és új munkafolyamatos funkciók: a stratégiai beszerzés integrálása más beszerzési alkalmazásokkal további megtakarításokat eredményezhet. Például a felhasználó előírhatja, hogy az igénylések vagy lejárt keretszerződések automatikusan szállítókiválasztási eseményeket hozzanak lére, amelyek alapján jóváhagyás után létrejön a szerződés.

Februárban az Oracle Sourcing elsőként nyerte el az integrált alkalmazások közül az Európai Unió eSender tanúsítványát.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő