Connect with us

NEXON: Informatikai tanfolyamok adókedvezménnyel

Dotkom

NEXON: Informatikai tanfolyamok adókedvezménnyel

Akkreditált felnőttképzési intézmény lett a NEXON.

Az élethosszig tartó tanulás jegyében az Oktatási Minisztérium 2002 óta akkreditál felnőttképzéssel foglalkozó intézményeket, melyek a minősítés megszerzése után SZJA kedvezménnyel-, a minősített programok esetében pedig akár áfa-mentesen kínálhatnak képzéseket hallgatóik számára. A megközelítőleg 260 akkreditált budapesti intézmény közül azonban csak néhány foglalkozik informatikai oktatással, így felpezsdítheti a piacot, hogy a NEXON oktatási központja, a nexONEDU a szükséges minősítést megszerezve március közepén akkreditált felnőttképzési intézménnyé vált.

Az akkreditáció egy olyan minőségbiztosítási rendszer, mely segítséget nyújt a felnőttképzés résztvevői számára, hogy megalapozottan válasszák ki az oktatási intézményeket. Az eljárás 2002-ben került bevezetésre hazánkban, az eltelt három év alatt országosan több mint 1000 intézmény szerezte meg a minősítést, melyek közül megközelítőleg 260 található Budapesten.

Az akkreditációs eljárást a Felnőttképzési Akkreditáló Testület (FAT) folytatja le, mely megvizsgálja, hogy a felnőttképzési intézményben zajló képzési tevékenység, az intézmény felnőttképzési szolgáltatásai és az intézmény irányítási és döntési rendszere megfelel-e a minőségbiztosítási feltételeknek, valamint a foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter által kiadott akkreditációs követelményrendszernek.

A minősítésen megfelelt intézmények részesülhetnek pályázatokon elnyert állami támogatásban is. A hallgatóikat az akkreditált programok esetében áfa-mentesen képezhetik, illetve tanfolyamaik után a résztvevők maximum 60.000 forintos személyi jövedelemadó kedvezményt vehetnek igénybe.


Informatikai tanfolyamok a NEXONtól

A NEXON oktatási központja, a 2004. januárjában alakult nexONEDU március végén vált akkreditált felnőttképzési intézménnyé, így hallgatóinak ettől az időponttól tudja biztosítani az említett kedvezményeket. A nexONEDU képzéseit a Fővárosi Munkaügyi Központ is nyilvántartásba vette, így a 3 napnál és 15 óránál hosszabb időtartamú tanfolyamok a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolhatóak. E mellett szintén áfa-mentesek a cég Országos Képzési Jegyzékbe (OKJ) vett képzései, illetve az egyéni hallgatók kamatmentes részletfizetési kedvezményt vehetnek igénybe.

A NEXON az állandó informatikai témakörök – MS Office tanfolyamok, szoftvergazdálkodás, ECDL vizsgafelkészítő tanfolyam, hatékony Internet-használat – mellett speciális tanfolyamok megszervezését is vállalja. Az akkreditált minőségi követelményeknek megfelelően az oktatók szigorú szempontok alapján kerülnek kiválasztásra, így mindannyian az adott témakör kiváló ismerői, és a NEXON továbbfejlesztett oktatási szolgáltatása a szakmai tematikát 15 éves gyakorlati tapasztalattal, valamint a legjobb megoldások ismertetésével ötvözi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő