Connect with us

A MicroStrategy 3 millió dolláros szerződést kötött az Európai Gyógyszer Értékelő Irodával

Dotkom

A MicroStrategy 3 millió dolláros szerződést kötött az Európai Gyógyszer Értékelő Irodával

Több mint 40.000 felhasználó elemezheti és ellenőrizheti a gyógyszerek biztonságosságát forgalomba kerülésük előtt és után.

A MicroStrategy közzétette, hogy az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda nyílt közbeszerzési eljárás keretében a MicroStrategy Üzleti Intelligencia platformját választotta a szervezet Üzleti Intelligencia szabványává. A MicroStrategy szoftvert és szolgáltatást körülbelül 3 millió dollárra becsülték.

A londoni központú Európai Gyógyszer Értékelő Iroda (EMEA), a köz –és állategészségügy védelmét, támogatását, illetve a gyógyszerek értékelését és felügyeletét látja el az Európai Unió egész területén, a 42 illetékes nemzeti hatóságot felölelő hálózatban.

Több mint 40.000 felhasználó – beleértve a szabályozó és gyógyszerészeti vállalatokat, illetve az egészségügyi szakembereket – elemezheti és ellenőrizheti a gyógyszerek biztonságosságát forgalomba kerülésük előtt és után. A MicroStrategy jelentéskészítési és elemzési alkalmazásai, – mely EudraVigilance adatbázison futnak – lehetővé teszik azokhoz az adatokhoz való hozzáférést, melyek az Oracle adattárházban rejlenek.

„Az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda azért invesztált a MicroStrategy Üzleti Intelligenciába, hogy még több olyan elemzést tudjunk létrehozni, mellyel nyomon követhetjük a gyógyászati termékek biztonságosságát, és mellyel kiszolgálhatjuk az egész Európai Uniót.” – nyilatkozta Dr. Hans-Georg Wagner, az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda kommunikációs és hálózati egységének vezetője. „A MicroStrategyt egy nyílt közbeszerzési pályázat keretében választottuk ki, mely alkalmas a gyógyszerbiztonsági információk nyomon követésére. Azonnal megállapítottuk, hogy a MicroStrategy majd kiszolgál minket a legjobb megoldással, amelyre szükségünk van.”

„Örülünk, hogy az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda a MicroStrategyt választotta képviseletei elemzési és jelentéskészítési igényeinek ellátására.” – nyilatkozta Sanju Bansal, a MicroStrategy COO-ja. „Ez az egyezség rávilágított a MicroStrategy azon értékére, hogy képes elemzésekkel, jelentésekkel és folyamatos teljesítményfigyeléssel kiszolgálni a közszféra szervezeteit. Alig várjuk, hogy támogathassuk az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda Üzleti Intelligencia törekvéseit.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő