Connect with us

technokrata

A MicroStrategy 3 millió dolláros szerződést kötött az Európai Gyógyszer Értékelő Irodával

Dotkom

A MicroStrategy 3 millió dolláros szerződést kötött az Európai Gyógyszer Értékelő Irodával

Több mint 40.000 felhasználó elemezheti és ellenőrizheti a gyógyszerek biztonságosságát forgalomba kerülésük előtt és után.

A MicroStrategy közzétette, hogy az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda nyílt közbeszerzési eljárás keretében a MicroStrategy Üzleti Intelligencia platformját választotta a szervezet Üzleti Intelligencia szabványává. A MicroStrategy szoftvert és szolgáltatást körülbelül 3 millió dollárra becsülték.

A londoni központú Európai Gyógyszer Értékelő Iroda (EMEA), a köz –és állategészségügy védelmét, támogatását, illetve a gyógyszerek értékelését és felügyeletét látja el az Európai Unió egész területén, a 42 illetékes nemzeti hatóságot felölelő hálózatban.

Több mint 40.000 felhasználó – beleértve a szabályozó és gyógyszerészeti vállalatokat, illetve az egészségügyi szakembereket – elemezheti és ellenőrizheti a gyógyszerek biztonságosságát forgalomba kerülésük előtt és után. A MicroStrategy jelentéskészítési és elemzési alkalmazásai, – mely EudraVigilance adatbázison futnak – lehetővé teszik azokhoz az adatokhoz való hozzáférést, melyek az Oracle adattárházban rejlenek.

„Az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda azért invesztált a MicroStrategy Üzleti Intelligenciába, hogy még több olyan elemzést tudjunk létrehozni, mellyel nyomon követhetjük a gyógyászati termékek biztonságosságát, és mellyel kiszolgálhatjuk az egész Európai Uniót.” – nyilatkozta Dr. Hans-Georg Wagner, az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda kommunikációs és hálózati egységének vezetője. „A MicroStrategyt egy nyílt közbeszerzési pályázat keretében választottuk ki, mely alkalmas a gyógyszerbiztonsági információk nyomon követésére. Azonnal megállapítottuk, hogy a MicroStrategy majd kiszolgál minket a legjobb megoldással, amelyre szükségünk van.”

„Örülünk, hogy az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda a MicroStrategyt választotta képviseletei elemzési és jelentéskészítési igényeinek ellátására.” – nyilatkozta Sanju Bansal, a MicroStrategy COO-ja. „Ez az egyezség rávilágított a MicroStrategy azon értékére, hogy képes elemzésekkel, jelentésekkel és folyamatos teljesítményfigyeléssel kiszolgálni a közszféra szervezeteit. Alig várjuk, hogy támogathassuk az Európai Gyógyszer Értékelő Iroda Üzleti Intelligencia törekvéseit.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák