Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro OfficeScan

Dotkom

Trend Micro OfficeScan

A Trend Micro OfficeScan 7.0 verziója továbbfejlesztett, integrált kliens- és szerverbiztonsági megoldást kínál.

Az OfficeScan skálázható keretrendszere lehetővé teszi egyéni felhasználók vagy csoportok testreszabott házirendjének kialakítását, valamint együttműködést biztosít a Trend Micro többi biztonsági termékével és szolgáltatásával. A választható Kárelhárítási Szolgáltatások (Damage Cleanup Services) úgy kerültek kialakításra, hogy a rendszergazda közbelépése nélkül automatikusan eltávolítják a támadások nyomait és visszaállítják az ügyfelek és a szerverek fertőzöttség előtti állapotát, így jelentősen csökken a felügyeleti és a teljes birtoklási költség.

A továbbfejlesztett kémprogram-blokkoló képességek felismerik és leállítják a nem kívánt kémprogramokat, reklámokat, távoli elérésű eszközöket, tárcsázókat, viccprogramokat és jelszófeltörő alkalmazásokat. Az IDC szerint az összes számítógép 67%-án fut valamilyen kémprogram. Néhány fertőzött számítógépen több száz ilyen program található. (Forrás: „Worldwide Spyware 2004-2008 Forecast and Analysis: Security and System Management Sharing Nightmares” – Globális Kémprogram Előrejelzés és Elemzés 2004 és 2008 között: A biztonság és rendszerfelügyelet közös rémálmai, 2004. november)

Az OfficeScan 7.0 verzió a Cisco Systems Network Admission Control (NAC) programjának részét képező Cisco Trust Agent technológiával is együttműködik, ezáltal segítséget nyújt a biztonsági házirend betartatásában és véd a vírusok és férgek ellen. Kompatibilis a 32- és 64-bites Windows szerverekkel is.

A Trend Micro OfficeScan terméke most a következő verziókban érhető el:
• OfficeScan Client Edition – hálózati munkaállomások centralizált védelme személyes tűzfal védelemmel kombinálva
• Enterprice Suite with OfficeScan Client/Server Edition – átfogó vírus- és kémprogramvédelem, valamint internetalapú támadások elleni védelem a hálózati szerveren és a hálózati kapcsolatban lévő ügyfelek szintjén, személyes tűzfal védelemmel a munkaállomásokon



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés