Connect with us

technokrata

Trend Micro OfficeScan

Dotkom

Trend Micro OfficeScan

A Trend Micro OfficeScan 7.0 verziója továbbfejlesztett, integrált kliens- és szerverbiztonsági megoldást kínál.

Az OfficeScan skálázható keretrendszere lehetővé teszi egyéni felhasználók vagy csoportok testreszabott házirendjének kialakítását, valamint együttműködést biztosít a Trend Micro többi biztonsági termékével és szolgáltatásával. A választható Kárelhárítási Szolgáltatások (Damage Cleanup Services) úgy kerültek kialakításra, hogy a rendszergazda közbelépése nélkül automatikusan eltávolítják a támadások nyomait és visszaállítják az ügyfelek és a szerverek fertőzöttség előtti állapotát, így jelentősen csökken a felügyeleti és a teljes birtoklási költség.

A továbbfejlesztett kémprogram-blokkoló képességek felismerik és leállítják a nem kívánt kémprogramokat, reklámokat, távoli elérésű eszközöket, tárcsázókat, viccprogramokat és jelszófeltörő alkalmazásokat. Az IDC szerint az összes számítógép 67%-án fut valamilyen kémprogram. Néhány fertőzött számítógépen több száz ilyen program található. (Forrás: „Worldwide Spyware 2004-2008 Forecast and Analysis: Security and System Management Sharing Nightmares” – Globális Kémprogram Előrejelzés és Elemzés 2004 és 2008 között: A biztonság és rendszerfelügyelet közös rémálmai, 2004. november)

Az OfficeScan 7.0 verzió a Cisco Systems Network Admission Control (NAC) programjának részét képező Cisco Trust Agent technológiával is együttműködik, ezáltal segítséget nyújt a biztonsági házirend betartatásában és véd a vírusok és férgek ellen. Kompatibilis a 32- és 64-bites Windows szerverekkel is.

A Trend Micro OfficeScan terméke most a következő verziókban érhető el:
• OfficeScan Client Edition – hálózati munkaállomások centralizált védelme személyes tűzfal védelemmel kombinálva
• Enterprice Suite with OfficeScan Client/Server Edition – átfogó vírus- és kémprogramvédelem, valamint internetalapú támadások elleni védelem a hálózati szerveren és a hálózati kapcsolatban lévő ügyfelek szintjén, személyes tűzfal védelemmel a munkaállomásokonSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd