Connect with us

Az F-Secure Olaszországban erősíti pozícióit

Dotkom

Az F-Secure Olaszországban erősíti pozícióit

Az F-Secure és az Elitel olasz távközlési szolgáltató partneri megállapodása értelmében ez utóbbi ügyfelei egy megoldáscsomagban kapnak vírusvédelmet, tűzfalat, spamszűrőt és szülői felügyeleti megoldást.

„Az F-Secure szerint a piacok lehető leghatékonyabb fejlődésében fontos szerepet tölt be az, hogy a biztonsági megoldásokat szolgáltatásként is tudjuk kínálni” – nyilatkozta Miska Repo, az F-Secure olaszországi country managere. „A szolgáltatásként kínált biztonság sikere bizonyítja, hogy az egyéni felhasználók szívesebben használnak előfizetést a szoftver licenc megvásárlása helyett, azaz a szolgáltatásoknak elsődleges szerepe van a magánfelhasználóknál.”

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internet szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom és a WEB.DE Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet és a com hem Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő