Connect with us

technokrata

Aranyfokozatú Microsoft partner lett a NetAcademia Oktatóközpont

Dotkom

Aranyfokozatú Microsoft partner lett a NetAcademia Oktatóközpont

A NetAcademia évi mintegy 100 tanfolyamán és tréningjén több mint 1.000 hallgató vesz részt.

Az országban másodikként a Microsoft legmagasabb szakmai elismerését kifejező minősítést kapott a NetAcademia Oktatóközpont. A Gold Certified Partneri cím odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén. A NetAcademia Oktatóközpont a címet az Oktatási Megoldások kategóriában nyerte el.

A Microsoft Gold Certified Partnerek a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei. Az egyes kompetenciák követelményeinek, így a Gold Certified Partneri címnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenőrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.

A NetAcademia Oktatóközpont immár több mint fél évtizede tart magas szintű, egyedi informatikai tanfolyamokat abból a célból, hogy hallgatóik megismerjék a nagyvállalati informatikai rendszerek költséghatékony és megbízható tervezését, bevezetését, üzemeltetését és fejlesztését. Az Oktatási Megoldások kategóriában megszerzett Microsoft Gold Certified Partner cím birtokosaként, és Virtual University Enterprises-ként (VUE) a NetAcademia lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők helyben szerezhessék meg nemzetközi érvényű képesítéseket.

A tanfolyamok oktatói az összes lehetséges Microsoft minősítéssel – így MCSA, MCSE, MCAD, MCSD, MCDBA, MCT, és MVP képesítéssel – rendelkeznek. Az utóbbi címet – melyet a Microsoft ítél oda a kiemelkedő szakmai tudás elismerésként – hazánkban mindössze 5 szakember viselheti. Ennek köszönhetően a NetAcademia az ország egyetlen olyan Microsoft oktatóközpontja, amelynek oktatói hozzáférnek a Windows forráskódjához.

A NetAcademia évi mintegy 100 tanfolyamán és tréningjén több mint 1.000 hallgató vesz részt, az oktatások helyszínéül korszerűen felszerelt, légkondicionált tantermek szolgálnak exkluzív, a világörökség részét képező környezetben, az Andrássy Konferenciaközpontban. A NetAcademia megalakulása óta törekszik arra, hogy a tanfolyamokon túl is fontos információkkal szolgáljon az érdeklődők számára, ezért portálján szakmai közösséget hozott létre, tudástárat, illetve az informatikusok számára FizuFigyelő szolgáltatást működtet.

A NetAcademia nevéhez fűződik az informatikai szakembereket tömörítő, jelenleg 3000 fős TechNetKlub.hu online közösség megteremtése, valamint a szintén IT szakembereknek szóló TechNet Magazin 2000-ben történt elindítása és rendszeres megjelentetése is. A TechNetKlub-ot, illetve a TechNet Magazint a Microsoft Magyarország 2004-ben karolta fel, de a NetAcademia Oktatóközpont szakemberei – moderátorként, illetve szaklektorként – továbbra is aktívan részt vesznek a munkában. A két cég szoros szakmai együttműködését az is jól jelzi, hogy a Microsoft Magyarország termékeinek, biztonsági frissítéseinek, szervizcsomagjainak és szakmai dokumentumainak tároló helyeként szolgáló hivatalos Microsoft letöltőközpontot a NetAcademia Oktatóközpont üzemelteti.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő