Connect with us

Novell-Veritas Linux alapú tárolás-felügyeleti együttműködés

Dotkom

Novell-Veritas Linux alapú tárolás-felügyeleti együttműködés

A Veritas Storage Foundation 4.1 for Linux megoldásának legújabb verziója tovább erősíti a Linux vállalati felhasználhatóságát, és költséghatékony megoldást jelent napjaink változó adatközpont-követelményeinek kielégítésére.

A Novell és a Veritas Software Corporation bejelentették stratégiai kapcsolatuk kiterjesztését. A megállapodás a Veritas vezető tárolás-felügyeleti és magas rendelkezésre állási megoldásának Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 platformra történő fejlesztéséről, minősítéséről és támogatásáról szól. A Veritas Storage Foundation szoftver 4.1 verziójának Linux platformján történő általános elérhetőségével a Veritas nagyobb választási lehetőséget kínál az ügyfelek számára a Linux vállalati számítástechnikai környezetben történő bevezetéséhez. A termék 2005. harmadik negyedévében várható.

„A Linux gyorsan terjed minden vállalati területen. A több platform-, és szállítóválasztási lehetőség továbbra is a Veritas meghatározó értékét jelenti.” – mondta Sanjay Poonen, a Veritas Software stratégiai szövetségekért felelős alelnöke. „A Veritas 2003 óta támogatja a SUSE LINUX platformot, és úgy gondoljuk, hogy a Veritas Storage Foundation 4.1 for Linux szoftver legújabb verziója tovább erősíti a Linux vállalati felhasználhatóságát, és költséghatékony megoldást jelent napjaink változó adatközpont-követelményeinek kielégítésére.”

A Veritas Storage Foundation HA fejlesztői tevékenysége 15 éves múltra tekint vissza. Többek között az iparág egyik első UNIX alapú kötetfelügyeleti (1990) és fájlrendszer-kezelő (1991) fejlesztésére építve a vállalat a Veritas Cluster Server, a Veritas Volume Manager és a Veritas File System szoftvereket egyesíti. Az eredmény egy kiválóan integrált, online tárolás-felügyeleti és magas rendelkezésre állási megoldás a vállalatok számára UNIX vagy Linux rendszerek telepítéséhez. A Storage Foundation HA szoftver SUSE LINUX Enterprise Server 9 platformra készült verziójának elérhetőségével a Veritas kiterjeszti a tárolás-felügyeleti és nagy rendelkezésre állási szoftverét a 2.6-os Linux kernel platformra is.

A VERITAS Storage Foundation szoftver egyedülálló szolgáltatásokat kínál a kulcsfontosságú Linux alkalmazásokhoz, többek között tárolóhálózati támogatást dinamikus útválasztással, online tárolásfelügyeletet az állásidők csökkentésére, nagy teljesítményű fájlrendszert és adatbázis hozzáférést, valamint egy stabil, kiforrott kódbázist. A Veritas Volume Manager az adatok hordozhatóságát a Portable Data Container eszközzel biztosítja a UNIX és LINUX rendszerek között, amely jelentősen megkönnyíti a két platform közötti áttérést. A Veritas File System a többszintű tárolók használatával és az adatok megfelelő tárolóosztályba történő automatikus elhelyezésével lehetővé teszi a végfelhasználók számára a tárolási költségek csökkentését. Az ügyfelek emellett kihasználhatják majd a nagy adatmennyiséget kezelő Linux környezetekben a 64 bites alkalmazástámogatás teljesítményének előnyeit, például a 4.1 verzióban akár 128 TB méretig is támogatott fájlrendszert.

David Patrick, a Novell Linux alkalmazásokért és nyílt forráskódú platformokért és szolgáltatásokért felelős alelnöke szerint azok az ügyfelek, akik az adatközpontok UNIX rendszerről Linuxra való átvitelét fontolgatják, hamarosan bizalommal telepíthetik a piacvezető Veritas online tárolás-felügyeleti termékeket SUSE LINUX Enterprise Server 9 platformra. „A Novell büszke arra, hogy a Novell Linux adatközpontokat célzó kezdeményezései elnyerték a Veritas támogatását.” – mondta Patrick.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő