Connect with us

technokrata

Check Point Express CI – már vírusvédelemmel

Dotkom

Check Point Express CI – már vírusvédelemmel

A Check Point Express CI a cég közepes méretű vállalatok számára kifejlesztett Internet-biztonsági megoldásának bővített változta, amely most már vírusvédelmet is tartalmaz.

Minden vállalkozásnak szembe kell néznie a férgek, vírusok és más támadások okozta biztonsági fenyegetésekkel, a közepes méretű vállalkozásoknak azonban egyszerűen alkalmazható és menedzselhető, saját igényeikhez igazított biztonsági megoldásokra van szükségük. A beépített tűzfalon, VPN-en és behatolás-megelőzési lehetőségeken felül a Check Point Express CI hálózat-alapú vírusvédelmet is tartalmaz, amely biztosítja a bejövő és kimenő adatforgalom féreg- és vírusmentességét. Ezzel a megnövelt védelemmel a felhasználó folyamatosan ellenőrizheti az e-mail-(SMTP), Web- (HTTP) és FTP-forgalom tartalmában megbúvó lehetséges fenyegetéseket.

A Check Point Express CI legfontosabb tulajdonságai:
Beépített vírusvédelem: a biztonsági átjáróba integrálva egyszerűsíti a vírusvédelem használatát és frissítését, védelmet nyújt a fájlokban, végrehajtható fájlokban és mellékletekben továbbított vírusok ellen
Tűzfal és VPN: a VPN-1 és FireWall-1 segítségével a közepes méretű vállalat a Fortune 100 vállalatokkal azonos biztonsági védelmet élvezhet
Beépített behatolás-védelem: féreg- vagy más alkalmazás-szintű támadás esetén is fenntartja a hálózat működését
Egyszerű használat: A Check Point Express CI a Check Point SecurePlatform használatával minden Intel- vagy AMD-alapú kiszolgálót 5 percnél rövidebb idő alatt megerősített biztonsági eszközzé alakít
Egyszerű menedzselés: a SmartCenter egyetlen menedzser-állomásról teszi lehetővé az átfogó biztonsági infrastruktúra minden vonatkozásának használatát és menedzselését

“A Check Point megbízható biztonság technológiájának köszönhetően a teljes Fortune 100 kör biztonságban van még olyan kritikus esetekben is, mint a Blaster és a Sobig férgek,” mondta Gonen Fink, a Check Point Software megoldásokért és stratégiáért felelős elnök-helyettese. “Az Express CI-nek köszönhetően, a közepes méretű vállalatok is ugyanolyan bizalommal viseltethetnek a biztonsági rendszerük iránt, mint a világ legnagyobb szervezetei.”

A Check Point Express CI megoldást a SmartDefense Service szolgáltatás erősíti, amely jelen idejű frissítést és új támadás-megelőző képességeket szolgáltat a vírusvédelem és a behatolás-megelőzés számára. A Check Point Express termékcsalád a vállalati szintű biztonsági termékeket egyetlen, egyszerűen alkalmazható megoldásban egyesítve gond nélküli biztonságot nyújt a közepes méretű vállalatoknak.

A Check Point Express CI világszerte elérhető és a Check Point értékesítési partnereinél 4000 USD-től kezdődő áron megvásárolható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd