Connect with us

technokrata

Check Point – biztonságos vezetéknélküli kapcsolatok

Dotkom

Check Point – biztonságos vezetéknélküli kapcsolatok

A Check Point Software Technologies bejelentette a VPN-1 Edge W-t, a vállalati szintű vezeték nélküli VPN-/tűzfal-biztonsági megoldását távoli üzleti telephelyek, leányvállalatok és partner-telephelyek számára.

Az új vezeték nélküli VPN-1 Edge berendezés-családdal a vállalati felhasználó olyan megoldásokat kap, melyek percek alatt üzembe helyezhetők, szükség szerint átjárókkal bővíthetők és az eljárások központi helyről kezelhetők, így a helyszínen nincs szükség IT-személyzetre. A felhasználó a kábelfektetés nehézségei, és költségei nélkül elérheti az összes vállalati adatot. A többszörös, nagy elérhetőségű szolgáltatásával a VPN-1 Edge W a hét minden napján, a nap 24 órájában biztosítja a hálózati erőforrások biztonságos elérését.

A VPN-1 Edge W vezeték nélküli biztonsági rendszercsalád technológiai jellemzői:
• a 802.11b/g/Super G szabvány vezeték nélküli hálózati sebessége akár 108 Mbps
• vezeték nélküli lefedés épületen belül 300 méter, szabad térben pedig a kiterjesztett hatótávolságú (XR) kártyával egy teljes kilométer
• teljes tűzfalas elszigetelés a vezetékes és vezeték nélküli felhasználók, valamint a VPN kliens szoftvert futtató ideiglenes „vendég-felhasználók” és állandó felhasználók között
• teljes port- és tag-alapú VLAN-támogatás

„A Check Point vezeték nélküli VPN-1 Edge berendezés-családja magában foglalja a szabadalmaztatott Stateful Inspection technológiánkat […]A hagyományos, védtelen vezeték nélküli LAN környezetek támadhatóak, de a Check Point lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a biztonság feláldozása nélkül élvezzék a vezeték nélküli Internet hozzáférés kényelmét.” – mondta Gonen Fink, a Check Point Software Technologies megoldásokért és stratégiáért felelős elnök-helyettese.

A vezeték nélküli VPN-1 Edge W biztonsági eszközök négy különböző konfigurációval rendelhetők, 799 USA dollártól.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp