Connect with us

technokrata

Átfogó megoldás az üzleti folyamatok életciklusának menedzselésére

Dotkom

Átfogó megoldás az üzleti folyamatok életciklusának menedzselésére

A ProActivity Inc.-vel létrejött viszonteladói kapcsolatának keretében a BEA a WebLogic-ba integrálta, és termékei között kínálja a vállalat piacvezető eszközeit.

A BEA Systems ezentúl üzleti folyamatokat elemző, valamint üzleti aktivitást felügyelő eszközöket is kínál ügyfelei számára. Az új termékek segítségével a cégek jobban megérthetik saját funkcionális és működési folyamataikat a marketing, az értékesítés vagy az üzleti célok teljesítése terén – adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A ProActivity Inc.-vel létrejött viszonteladói kapcsolatának keretében a BEA a WebLogic-ba integrálta, és termékei között kínálja a vállalat piacvezető eszközeit.

A ProActivity Process Analysis BEA WebLogic Edition segítségével az üzleti elemzők és a fejlesztők együttműködve modellezhetik és implementálhatják az üzleti folyamatokat. Használatával könnyebbé válik a vállalati szintű üzleti folyamatok azonosítása, modellezése, dokumentálása és szimulációja, így átláthatóbbá válnak a működési folyamatok, szervezeti viszonyok, feltárhatjuk az automatizálási lehetőségeket, valamint a befektetések megtérülésének növelésére szolgáló módszereket. Az eszköz másik fontos jellemzője a szimulációs motor, amellyel a vállalkozások az implementálás előtt letesztelhetik a folyamatokat, és ezzel pontosan meghatározhatják azok életciklusát, teljesítményét és forrásfelhasználási mutatóját. A folyamatokat modellezni is lehet, majd implementálás céljából beemelni a BEA WebLogic Workshop-ba, ezáltal az üzleti követelmények közül egy se vész el, a fejlesztőknek pedig csak az implementálásra kell koncentrálniuk.

A ProActivity Process Business Activity Monitoring BEA WebLogic Edition révén a felhasználók az egész vállalatra kiterjedő felügyeleti eszközhöz jutnak. A megoldást úgy tervezték, hogy irányítópultokat és jelentéseket készítsen, amelyek segítségével az üzleti felhasználók felügyelhetik az éppen futó folyamatokat, a rendszer riaszt, ha valamelyik üzleti folyamatban hiba történik. Az eszköz segítségével lehetőség nyílik a különféle mérőszámok összegyűjtésére és jelentésére is.

„Az üzleti folyamatok optimalizálása és kezelése olyan kérdéskör, amely valamennyi ügyfelünket érinti, ugyanakkor egy szolgáltatás-orientált (SOA) keretrendszer kiépítésével közelebb juthatunk ennek a kritikus kihívásnak a megoldásához.” – nyilatkozta Bill Roth, a BEA Systems termékmarketing részlegének alelnöke. „A szolgáltatás-orientált architektúrák területén betöltött vezető szerepünknél fogva természetes volt, hogy ki kívánjuk terjeszteni termékeink skáláját oly módon, hogy az üzleti folyamatok életciklus-menedzsmentjének problémájára is rendelkezzünk megoldással.” – tette hozzá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle