Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átfogó megoldás az üzleti folyamatok életciklusának menedzselésére

Dotkom

Átfogó megoldás az üzleti folyamatok életciklusának menedzselésére

A ProActivity Inc.-vel létrejött viszonteladói kapcsolatának keretében a BEA a WebLogic-ba integrálta, és termékei között kínálja a vállalat piacvezető eszközeit.

A BEA Systems ezentúl üzleti folyamatokat elemző, valamint üzleti aktivitást felügyelő eszközöket is kínál ügyfelei számára. Az új termékek segítségével a cégek jobban megérthetik saját funkcionális és működési folyamataikat a marketing, az értékesítés vagy az üzleti célok teljesítése terén – adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A ProActivity Inc.-vel létrejött viszonteladói kapcsolatának keretében a BEA a WebLogic-ba integrálta, és termékei között kínálja a vállalat piacvezető eszközeit.

A ProActivity Process Analysis BEA WebLogic Edition segítségével az üzleti elemzők és a fejlesztők együttműködve modellezhetik és implementálhatják az üzleti folyamatokat. Használatával könnyebbé válik a vállalati szintű üzleti folyamatok azonosítása, modellezése, dokumentálása és szimulációja, így átláthatóbbá válnak a működési folyamatok, szervezeti viszonyok, feltárhatjuk az automatizálási lehetőségeket, valamint a befektetések megtérülésének növelésére szolgáló módszereket. Az eszköz másik fontos jellemzője a szimulációs motor, amellyel a vállalkozások az implementálás előtt letesztelhetik a folyamatokat, és ezzel pontosan meghatározhatják azok életciklusát, teljesítményét és forrásfelhasználási mutatóját. A folyamatokat modellezni is lehet, majd implementálás céljából beemelni a BEA WebLogic Workshop-ba, ezáltal az üzleti követelmények közül egy se vész el, a fejlesztőknek pedig csak az implementálásra kell koncentrálniuk.

A ProActivity Process Business Activity Monitoring BEA WebLogic Edition révén a felhasználók az egész vállalatra kiterjedő felügyeleti eszközhöz jutnak. A megoldást úgy tervezték, hogy irányítópultokat és jelentéseket készítsen, amelyek segítségével az üzleti felhasználók felügyelhetik az éppen futó folyamatokat, a rendszer riaszt, ha valamelyik üzleti folyamatban hiba történik. Az eszköz segítségével lehetőség nyílik a különféle mérőszámok összegyűjtésére és jelentésére is.

„Az üzleti folyamatok optimalizálása és kezelése olyan kérdéskör, amely valamennyi ügyfelünket érinti, ugyanakkor egy szolgáltatás-orientált (SOA) keretrendszer kiépítésével közelebb juthatunk ennek a kritikus kihívásnak a megoldásához.” – nyilatkozta Bill Roth, a BEA Systems termékmarketing részlegének alelnöke. „A szolgáltatás-orientált architektúrák területén betöltött vezető szerepünknél fogva természetes volt, hogy ki kívánjuk terjeszteni termékeink skáláját oly módon, hogy az üzleti folyamatok életciklus-menedzsmentjének problémájára is rendelkezzünk megoldással.” – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés