Connect with us

Átfogó megoldás az üzleti folyamatok életciklusának menedzselésére

Dotkom

Átfogó megoldás az üzleti folyamatok életciklusának menedzselésére

A ProActivity Inc.-vel létrejött viszonteladói kapcsolatának keretében a BEA a WebLogic-ba integrálta, és termékei között kínálja a vállalat piacvezető eszközeit.

A BEA Systems ezentúl üzleti folyamatokat elemző, valamint üzleti aktivitást felügyelő eszközöket is kínál ügyfelei számára. Az új termékek segítségével a cégek jobban megérthetik saját funkcionális és működési folyamataikat a marketing, az értékesítés vagy az üzleti célok teljesítése terén – adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.

A ProActivity Inc.-vel létrejött viszonteladói kapcsolatának keretében a BEA a WebLogic-ba integrálta, és termékei között kínálja a vállalat piacvezető eszközeit.

A ProActivity Process Analysis BEA WebLogic Edition segítségével az üzleti elemzők és a fejlesztők együttműködve modellezhetik és implementálhatják az üzleti folyamatokat. Használatával könnyebbé válik a vállalati szintű üzleti folyamatok azonosítása, modellezése, dokumentálása és szimulációja, így átláthatóbbá válnak a működési folyamatok, szervezeti viszonyok, feltárhatjuk az automatizálási lehetőségeket, valamint a befektetések megtérülésének növelésére szolgáló módszereket. Az eszköz másik fontos jellemzője a szimulációs motor, amellyel a vállalkozások az implementálás előtt letesztelhetik a folyamatokat, és ezzel pontosan meghatározhatják azok életciklusát, teljesítményét és forrásfelhasználási mutatóját. A folyamatokat modellezni is lehet, majd implementálás céljából beemelni a BEA WebLogic Workshop-ba, ezáltal az üzleti követelmények közül egy se vész el, a fejlesztőknek pedig csak az implementálásra kell koncentrálniuk.

A ProActivity Process Business Activity Monitoring BEA WebLogic Edition révén a felhasználók az egész vállalatra kiterjedő felügyeleti eszközhöz jutnak. A megoldást úgy tervezték, hogy irányítópultokat és jelentéseket készítsen, amelyek segítségével az üzleti felhasználók felügyelhetik az éppen futó folyamatokat, a rendszer riaszt, ha valamelyik üzleti folyamatban hiba történik. Az eszköz segítségével lehetőség nyílik a különféle mérőszámok összegyűjtésére és jelentésére is.

„Az üzleti folyamatok optimalizálása és kezelése olyan kérdéskör, amely valamennyi ügyfelünket érinti, ugyanakkor egy szolgáltatás-orientált (SOA) keretrendszer kiépítésével közelebb juthatunk ennek a kritikus kihívásnak a megoldásához.” – nyilatkozta Bill Roth, a BEA Systems termékmarketing részlegének alelnöke. „A szolgáltatás-orientált architektúrák területén betöltött vezető szerepünknél fogva természetes volt, hogy ki kívánjuk terjeszteni termékeink skáláját oly módon, hogy az üzleti folyamatok életciklus-menedzsmentjének problémájára is rendelkezzünk megoldással.” – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő