Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens megveszi a Myrio IPTV szoftvercéget

Dotkom

A Siemens megveszi a Myrio IPTV szoftvercéget

A Siemens erősít a Home Entertainment piacon.

A Seattle (USA) közelében lévő Myrio Corporation middleware-re, valamint HE-megoldásokkal kapcsolatos alkalmazásokra (például: felhasználói interfész, tartalom-mendzsment) specializálódott vállalat. Megvásárlása révén a Siemens közvetlen hozzáféréssel rendelkezik HE-megoldások intelligens vezérléséhez.

A HE a piac egyik leggyorsabban fejlődő szegmense. Az alkalmazások a TV-készülékre épülnek, amely így kommunikációs és szórakoztató központtá lép elő. Ide tartozik az interaktív TV-zés, beleértve a filmek letöltését; a személyes video-recording szolgáltatásokat, az online szolgáltatásokat, valamint a kommunikációt is: MMS, SMS és képtelefon. Piaci elemzők több mint 20 milliárd eurós piaccal számolnak 2006-ra csak a videotelefon, audio, videó és “on-demand” játékokat alapul véve.

A Siemens már régebb óta együttműködik a 75 fős, magasan specializált Myrio szoftvercéggel; közös projektjeik között van a Belgacom és a thaiföldi ADC.

A Siemens a vétellel az „Operator Managed Home Services“ megvalósítására alkalmas platformot szeretne kínálni ügyfeleinek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés