Connect with us

technokrata

Az LG és a Matsushita lezárta a PDP szabványáról szóló vitát

Dotkom

Az LG és a Matsushita lezárta a PDP szabványáról szóló vitát

A két társaság létrehoz egy keresztlicenc szerződést a PC és DVD specifikációkat, valamint a PDP szabványokat illetően.

Az LG Electronics és a Matsushita Electric bejelentette, hogy egyezségre jutottak a plazmakijelzőkhöz fűződő szabadalmi jogok körül kialakult jogi vitákat illetően. A megegyezés értelmében a két cég megszünteti az egymás PDP szabványaihoz kötődő kereskedelmi és jogi megszorításokat. A megállapodás részeként a két társaság egyetértett abban, hogy létrehoznak egy keresztlicenc szerződést a PC és DVD specifikációkat, valamint a PDP szabványokat illetően.

LG Electronics és a Matsushita kedvező fejleményként értékelte a függőben lévő viták gyors lezárását. A megállapodás eredményeképpen a társaságok megerősítették további együttműködésüket az üzleti élet más területein is.

LG Electronics és a Matsushita megegyeztek továbbá egy Üzleti Együttműködési Bizottság felállításában, amelynek feladata a további lehetséges együttműködési területek felkutatása. A két társaság 2001 januárja óta ápol jó kapcsolatokat egymással, amióta együttműködésre léptek a lakossági légkondicionálók területén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom