Connect with us

technokrata

Személyi változás a Siemens PSE Kft. élén

Dotkom

Személyi változás a Siemens PSE Kft. élén

Fehéregyházy János Bécsben folytatja karrierjét.

2005. április 1-jével Edward Schembera ügyvezető igazgatóként átveszi a Siemens PSE Kft. vezetését. A 45 éves menedzser korábban Bécsben a Siemens PSE egy üzleti egységét vezette, amely a Siemens intelligens hálózati (IN) termékeihez nyújt rendszerintegrációs szolgáltatásokat, főként mobil távközlési szolgáltatók számára.

Fehéregyházy János, aki négy évig volt a Siemens PSE Kft. ügyvezetője, a Siemens PSE csoport stratégiájáért felelős vezetőjeként folytatja karrierjét Bécsben.

A Siemens PSE Kft. Magyarország legnagyobb fejlesztői központja. 2004-ben a foglalkoztatott fejlesztőmérnökök száma rekord mértékben, több mint 100 fejlesztővel nőtt, és jelenleg meghaladja az 550-et. A vállalat a 2004. szeptember 30-án zárult üzleti évben 5,8 milliárd forint árbevételt ért el, melynek legnagyobb része exportból származott. A Siemens PSE 2003 őszéig Sysdata néven működött. A Siemens PSE csoport Közép-Kelet Európában 18 városban 5200 mérnököt foglalkoztat és 450 millió euró bevételt ért el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle