Connect with us

SAP BW tanúsítás a MicroStrategy 8-nak

Dotkom

SAP BW tanúsítás a MicroStrategy 8-nak

A MicroStrategy 8 megkapta az SAP “Business Information Warehouse” (BW) tanúsítást.

A MicroStrategy Inc. közzétette, hogy az új Üzleti Intelligencia platform, a MicroStrategy 8 lehetővé teszi az SAP Business Information Warehouse (BW)-ban tárolt adatokhoz való hozzáférést, melyet az SAP is hitelesített.

A MicroStrategy 8-cal az üzleti felhasználók ösztönösen és egyszerűen készíthetnek jelentéseket, elemzéseket, illetve kísérhetik figyelemmel az SAP BW-ben tárolt adatokat. A felhasználók a dashboardokhoz, scorecardokhoz és jelentésekhez többdimenziós SAP-ból, vagy egyéb forrásokból is köthetnek adatokat. A MicroStrategy – fejlett együttműködési és információ- elosztási tulajdonságainak köszönhetően – üzleti felhasználói riasztásokat hozhatnak létre, oszthatnak meg és jegyezhetnek elő. Továbbá a MicroStrategy 8 nagy teljesítményű jelentéskészítési funkciókat is kínál az SAP felhasználók számára.

„A BW és más egyéb adattárházban rejlő adatok minél egyszerűbb elérésének biztosítása nagyszámú felhasználói kör részére elengedhetetlen a vállalatok számára. A MicroStrategy 8 elismert SAP BW integrációja lehetővé teszi az SAP ügyfelek számára, hogy intuitív, integrált jelentéskészítési és elemzési funkciókkal lássák el felhasználók tömegeit.” – nyilatkozta Wayne Eckerson, a Data Warehousing Institute (TDWI) kutatási igazgatója.

A MicroStrategy 8 nagyteljesítményű, dinamikus MDX (multi-dimensional expression) motorja hozzáférhetővé teszi az SAP BW kockákban tárolt információkat, az SAP, OLAP, BAPI interfészeken keresztül. Mivel a lekérdezések dinamikusan létrehozhatók, a többdimenziós modellek használatával az SAP InfoCubes-okban, QueryCube-okban és ODS-ekben, a MicroStrategy felhasználók egyszerűen és tisztán fúrhatnak az SAP BW-ben tárolt adatokba anélkül, hogy bármely előzetes programozást vagy szerkesztést elvégeztek volna.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő