Connect with us

technokrata

SAP BW tanúsítás a MicroStrategy 8-nak

Dotkom

SAP BW tanúsítás a MicroStrategy 8-nak

A MicroStrategy 8 megkapta az SAP “Business Information Warehouse” (BW) tanúsítást.

A MicroStrategy Inc. közzétette, hogy az új Üzleti Intelligencia platform, a MicroStrategy 8 lehetővé teszi az SAP Business Information Warehouse (BW)-ban tárolt adatokhoz való hozzáférést, melyet az SAP is hitelesített.

A MicroStrategy 8-cal az üzleti felhasználók ösztönösen és egyszerűen készíthetnek jelentéseket, elemzéseket, illetve kísérhetik figyelemmel az SAP BW-ben tárolt adatokat. A felhasználók a dashboardokhoz, scorecardokhoz és jelentésekhez többdimenziós SAP-ból, vagy egyéb forrásokból is köthetnek adatokat. A MicroStrategy – fejlett együttműködési és információ- elosztási tulajdonságainak köszönhetően – üzleti felhasználói riasztásokat hozhatnak létre, oszthatnak meg és jegyezhetnek elő. Továbbá a MicroStrategy 8 nagy teljesítményű jelentéskészítési funkciókat is kínál az SAP felhasználók számára.

„A BW és más egyéb adattárházban rejlő adatok minél egyszerűbb elérésének biztosítása nagyszámú felhasználói kör részére elengedhetetlen a vállalatok számára. A MicroStrategy 8 elismert SAP BW integrációja lehetővé teszi az SAP ügyfelek számára, hogy intuitív, integrált jelentéskészítési és elemzési funkciókkal lássák el felhasználók tömegeit.” – nyilatkozta Wayne Eckerson, a Data Warehousing Institute (TDWI) kutatási igazgatója.

A MicroStrategy 8 nagyteljesítményű, dinamikus MDX (multi-dimensional expression) motorja hozzáférhetővé teszi az SAP BW kockákban tárolt információkat, az SAP, OLAP, BAPI interfészeken keresztül. Mivel a lekérdezések dinamikusan létrehozhatók, a többdimenziós modellek használatával az SAP InfoCubes-okban, QueryCube-okban és ODS-ekben, a MicroStrategy felhasználók egyszerűen és tisztán fúrhatnak az SAP BW-ben tárolt adatokba anélkül, hogy bármely előzetes programozást vagy szerkesztést elvégeztek volna.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek