Connect with us

technokrata

Fujitsu Siemens Computers régió konferencia Budapesten

Dotkom

Fujitsu Siemens Computers régió konferencia Budapesten

A budapesti konferencia házigazdája a magyarországi leányvállalat, a Fujitsu Siemens Computers Kft.

2005. április 7-én Budapesten megkezdődött a Fujitsu Siemens Computers éves EMEA-szintű (Európa, Közel-Kelet, Afrika régió) menedzsment konferenciája, amelyet a vállalat megalapítása óta első ízben rendeznek a közép-kelet-európai régióban. Európa legnagyobb számítógépgyártójának 185 felső szintű vezetője ezen a tanácskozáson határozza meg a Fujitsu Siemens Computers 2005. pénzügyi évére vonatkozó technológiai és üzleti stratégiai céljait.

A konferenciát megelőzően a Fujitsu Siemens Computers Budapesten bemutatta – San Franciscóval és Tokióval egyidőben – felső kategóriás, Itanium 2 alapú PRIMEQUEST szervercsaládját, amely üzletileg kritikus nagyvállalati működésre is kiterjeszti a nyílt ipari szabványok alkalmazását. Az új termékek világszerte ezekben a napokban kerülnek piacra: Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben a Fujitsu Limited, Észak-Amerikában a Fujitsu Computer Systems, az EMEA-régióban pedig a Fujitsu Siemens Computers forgalmazásában.

A budapesti konferencia házigazdája a magyarországi leányvállalat, a Fujitsu Siemens Computers Kft. A hazai vállalat öt évvel ezelőtti megalakítása óta megszakítás nélkül gyorsabb ütemben növekszik, mint a hazai számítástechnikai piac, eladási eredményei a 2004. naptári évben a PC piacon átlagosan mintegy 43 százalékkal jobbak voltak az előző évihez képest. Ezzel a dinamikával a számítástechnikai eszközök hazai eladásainak tekintetében évek óta az erős második pozíciót őrzi. A Fujitsu Siemens Computers Kft. minden termékcsoportban tovább fokozza értékesítését. Legdinamikusabban a mobil eszközök forgalma növekedett, a cég ezen a területen tavaly 99 százalékkal több eladást realizált, mint egy évvel korábban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom