Connect with us

technokrata

Fujitsu Siemens Computers régió konferencia Budapesten

Dotkom

Fujitsu Siemens Computers régió konferencia Budapesten

A budapesti konferencia házigazdája a magyarországi leányvállalat, a Fujitsu Siemens Computers Kft.

2005. április 7-én Budapesten megkezdődött a Fujitsu Siemens Computers éves EMEA-szintű (Európa, Közel-Kelet, Afrika régió) menedzsment konferenciája, amelyet a vállalat megalapítása óta első ízben rendeznek a közép-kelet-európai régióban. Európa legnagyobb számítógépgyártójának 185 felső szintű vezetője ezen a tanácskozáson határozza meg a Fujitsu Siemens Computers 2005. pénzügyi évére vonatkozó technológiai és üzleti stratégiai céljait.

A konferenciát megelőzően a Fujitsu Siemens Computers Budapesten bemutatta – San Franciscóval és Tokióval egyidőben – felső kategóriás, Itanium 2 alapú PRIMEQUEST szervercsaládját, amely üzletileg kritikus nagyvállalati működésre is kiterjeszti a nyílt ipari szabványok alkalmazását. Az új termékek világszerte ezekben a napokban kerülnek piacra: Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben a Fujitsu Limited, Észak-Amerikában a Fujitsu Computer Systems, az EMEA-régióban pedig a Fujitsu Siemens Computers forgalmazásában.

A budapesti konferencia házigazdája a magyarországi leányvállalat, a Fujitsu Siemens Computers Kft. A hazai vállalat öt évvel ezelőtti megalakítása óta megszakítás nélkül gyorsabb ütemben növekszik, mint a hazai számítástechnikai piac, eladási eredményei a 2004. naptári évben a PC piacon átlagosan mintegy 43 százalékkal jobbak voltak az előző évihez képest. Ezzel a dinamikával a számítástechnikai eszközök hazai eladásainak tekintetében évek óta az erős második pozíciót őrzi. A Fujitsu Siemens Computers Kft. minden termékcsoportban tovább fokozza értékesítését. Legdinamikusabban a mobil eszközök forgalma növekedett, a cég ezen a területen tavaly 99 százalékkal több eladást realizált, mint egy évvel korábban.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő