Connect with us

technokrata

Az Airespace a Cisco Systems tulajdonában

Dotkom

Az Airespace a Cisco Systems tulajdonában

Az Airespace termékeinek és technológiáinak akvizíciójával immár a Cisco kínálja a piacon a legátfogóbb és leginnovatívabb WLAN-megoldáskészletet.

A Cisco Systems bejelentette, hogy megvásárolta a kaliforniai San Joséban lévő Airespace vállalatot, amely vezeték nélküli helyi hálózati (WLAN) termékei révén biztonságos, rugalmas és gazdaságos hálózati megoldásokat kínál.

Az Airespace díjnyertes termékeivel bővül a Cisco Structured Wireless-Aware Network (SWAN) termékcsalád, és a cég további WLAN-termékeket és megoldásokat bocsát ügyfélköre rendelkezésére. Kibővült WLAN-termékkínálatának köszönhetően a Cisco kitűnő pozícióból indulva használhatja ki a nagy ütemben bővülő vállalati WLAN-piac kínálta lehetőségeket.

Az Airespace termékeinek és technológiáinak akvizíciójával immár a Cisco kínálja a piacon a legátfogóbb és leginnovatívabb WLAN-megoldáskészletet, amellyel a legkülönbözőbb vállalati ügyfeleket – azok méretétől és igényeitől függetlenül – is képes lesz kiszolgálni. A Cisco stratégiájának középpontjában továbbra is a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok integrációja áll, amely továbbfejlesztett biztonsági és felügyeleti funkciókat kínál a vállalatok számára. A Cisco és az Airespace termékeinek integrációja révén olyan újszerű, a vállalatok üzletmenete szempontjából fontos WLAN-megoldások hozhatók létre, amelyek garantáltan értékállóak, és kiemelkedő hozzáadott értéket nyújtanak.

A felvásárlás befejeztével az Airespace munkatársai a Cisco vezeték nélküli eszközökkel foglalkozó – Brett Galloway és David Leonard alelnökök vezetése alatt álló – üzleti egységéhez csatlakoznak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák