Connect with us

Az Airespace a Cisco Systems tulajdonában

Dotkom

Az Airespace a Cisco Systems tulajdonában

Az Airespace termékeinek és technológiáinak akvizíciójával immár a Cisco kínálja a piacon a legátfogóbb és leginnovatívabb WLAN-megoldáskészletet.

A Cisco Systems bejelentette, hogy megvásárolta a kaliforniai San Joséban lévő Airespace vállalatot, amely vezeték nélküli helyi hálózati (WLAN) termékei révén biztonságos, rugalmas és gazdaságos hálózati megoldásokat kínál.

Az Airespace díjnyertes termékeivel bővül a Cisco Structured Wireless-Aware Network (SWAN) termékcsalád, és a cég további WLAN-termékeket és megoldásokat bocsát ügyfélköre rendelkezésére. Kibővült WLAN-termékkínálatának köszönhetően a Cisco kitűnő pozícióból indulva használhatja ki a nagy ütemben bővülő vállalati WLAN-piac kínálta lehetőségeket.

Az Airespace termékeinek és technológiáinak akvizíciójával immár a Cisco kínálja a piacon a legátfogóbb és leginnovatívabb WLAN-megoldáskészletet, amellyel a legkülönbözőbb vállalati ügyfeleket – azok méretétől és igényeitől függetlenül – is képes lesz kiszolgálni. A Cisco stratégiájának középpontjában továbbra is a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok integrációja áll, amely továbbfejlesztett biztonsági és felügyeleti funkciókat kínál a vállalatok számára. A Cisco és az Airespace termékeinek integrációja révén olyan újszerű, a vállalatok üzletmenete szempontjából fontos WLAN-megoldások hozhatók létre, amelyek garantáltan értékállóak, és kiemelkedő hozzáadott értéket nyújtanak.

A felvásárlás befejeztével az Airespace munkatársai a Cisco vezeték nélküli eszközökkel foglalkozó – Brett Galloway és David Leonard alelnökök vezetése alatt álló – üzleti egységéhez csatlakoznak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő