Connect with us

A KFKI ISYS a legdinamikusabban növekvő Microsoft Navision partner

Dotkom

A KFKI ISYS a legdinamikusabban növekvő Microsoft Navision partner

A KFKI ISYS Informatikai Kft. 2004-es teljesítménye alapján a Microsoft Magyarország legdinamikusabban növekvő Navision partnere lett, növekedése a legnagyobb volt, mind százalékban, mind abszolút értékben.

A KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy új partnerként már 2004 folyamán a 3. legnagyobb licenc árbevételt teljesítette, emellett a második félévben az új projekteket tekintve a legnagyobb licenc árbevételt érte el és így a cég a legdinamikusabban növekvő Navision partnere lett a Microsoft Magyarország vállalatnak 2004-ben.

„Örülök, hogy a 29 Navision partner közül a KFKI ISYS teljesített legjobban. Az, hogy megkaptuk a Microsoft Magyarország kitüntető díját, megerősítette bennem az érzést, hogy jól végezzük munkánkat. Munkatársaink teljes mértékben elkötelezettek az ERP piac felé, amely nagyban segíti céljaink elérését. Ezen felül meggyőződésem, hogy a termék valóban az egyéni igényekhez igazítható, megfelelő ár-érték aránnyal és magas funkcionalitással rendelkezik.” – mondta Tusor Tibor a KFKI ISYS ügyvezető igazgatója.

Olyan vállalatok igazították üzletmenetüket a rendszerhez a KFKI ISYS által, mint a BCS Hungary, az E.U.R.O. – Top-Hits Magyarország Kft., a Fer-vill Kft., a Fővárosi Csarnok és Piac Igazgatóság, az Ignus Kft. és a SOLVO Rt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő